Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Antalis ostaa PaperlinXin Tanskassa ja Ruotsissa

Antalis Oy

Antalis ostaa PaperlinXin Tanskassa ja Ruotsissa

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2015 klo 16:57
Julkaisija: Antalis Oy

Antalis International on ostanut PaperlinX Scandinavian. PaperlinX on Tanskassa hyvin menestyvä pakkaus- ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Tanskan toimipisteet sijaitsevat Holstebrossa ja Vejlessä. Ruotsissa PaperlinX on keskikokoinen suurkuvatulostusmateriaalien jakelija ja se sijaitsee Boråsissa. PaperlinX Scandinavian kokonaisliikevaihto on noin 90 milj. € ja yrityksen palveluksessa työskentelee 175 henkilöä.

Osa Antaliksen strategiaa on kasvattaa pakkaus- ja suurkuvatulostusliiketoimintaa merkittävästi. Siksi Jukka Silventola - Antaliksen Pohjoismaiden, Baltian maiden ja Venäjän aluejohtaja – pitääkin tätä yrityskauppaa tärkeänä.              

”Tämä yrityskauppa vahvistaa Antaliksen asemaa entisestään pakkaus- ja suurkuvatulostusliiketoiminnassa Pohjoismaissa, mistä hyötyvät myös asiakkaamme ja tavarantoimittajamme”, kertoo Jukka Silventola.

 

Lisätietoja:                           

Antalis Oy / Jukka Silventola, jukka.silventola@antalis.fi, puh. (09) 348 300 tai 050 517 2660

 

Lisätietoa Antaliksesta

Antalis on johtava papereiden, pakkaus- ja suurkuvatulostusmateriaalien tukkukauppa Euroopassa. Maailmanlaajuisesti yritys on toiseksi suurin 2,58 miljardin euron liikevaihdollaan (v. 2014) 5.585 henkilöä palvellen yli 120.000 asiakasta – yrityksiä ja kirjapainoja – 44 eri maassa 118 jakelukeskuksineen. Antalis toimittaa maailmanlaajuisesti 14.000 lähetystä päivittäin ja 1,8 miljoonaa tonnia paperia vuosittain. Antalis on ranskalaisen pörssiyhtiö Sequanan omistama jakeluun erikoistunut tytäryhtiö.

 

Lisätietoa www.antalis.fi ja www.antalis.com

Liitetiedostot

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju ja merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 5500 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 67 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2014 oli 38 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit ja -tulostimet sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs