Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Adobe aloittaa globaalin yhteistyön IBM:n kanssa ja lanseeraa kaksi uutta markkinointiratkaisua

Adobe

Adobe aloittaa globaalin yhteistyön IBM:n kanssa ja lanseeraa kaksi uutta markkinointiratkaisua

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2015 klo 09:17
Julkaisija: Adobe

Adobe vahvistaa asemaansa markkinoilla ja tuo yritykset lähemmäs asiakkaitaan Adobe Marketing Cloudin kahdella uudella työkalulla: Adobe Audience Managerilla sekä Adobe Primetimella. Uudet työkalut esiteltiin tänään Adobe Summitissa, joka on Yhdysvaltojen suurin markkinointitapahtuma. Lisäksi Adobe kertoi myös uudesta globaalista yhteistyöstä IBM:n digitaalisen toimiston, IBM Interactive Experiencen, kanssa. Lisäksi Summitissa esiteltiin Accenture Customer Engagement -palvelu, joka yhdistää Accenturen ratkaisuja ja Adobe Marketing Cloudin.

 

Adobe Marketing Cloudin uudet ratkaisut keskittyvät TV-sisältöön ja asiakaskokemukseen 

Adobe Audience Manager- ja Adobe Primetime -työkalujen myötä Adobe Marketing Cloudissa on kahdeksan työkalua organisaatioiden markkinointitoimintojen kaikkiin tarpeisiin. Kahden uutuuden lisäksi Adobe Marketing Cloudiin kuuluvat Adobe Analytics, Adobe Target, Adobe Campaign, Adobe Experience Manager, Adobe Media Optimizer ja Adobe Social. Audience Manager antaa yrityksille uusia mahdollisuuksia tutkia asiakaspolkua, ja se sisältää uuden Audience Marketplace -työkalun anonyymin käyttäjädatan ostoon ja myyntiin. Audience Manager mahdollistaa myös laitekohtaisen tunnistuksen, jolloin yritykset voivat käyttää sitä esimerkiksi samassa taloudessa asuvien kuluttajien yksilölliseen tavoittamiseen.

Adobe Primetime on alan johtava moninäytöllinen televisioalusta, jota käyttää muun muassa NBC Sports -urheilukanava, Comcast, Turner Broadcasting ja Time Warner Cable. Nyt yritysten on mahdollista tuoda ensimmäisen, toisen ja kolmannen osapuolien tietoja Audience Manageriin ja toteuttaa tietyille yleisösegmenteille kohdennettuja mainoskampanjoita. Lisäksi yritysten on mahdollista kehittää personoitua ja eri alustat kattavaa mainontaa niin, että käyttäjä näkee mainoksen vain tietyn monta kertaa eri laitteilla.

 

Adobe yhteistyöhön IBM:n digitaalisen toimiston kanssa

Adobe ja IBM:n digitaalinen toimisto IBM Interactive Experience aloittivat myös yhteistyön. IBM Interactive Experience erikoistuu suunnittelemaan ja kehittämään asiakaskokemuksia big datan ja analytiikan pohjalta. Adoben ja IBM:n yhteistyö auttaa markkinoijia kehittämään integroituja ja personoituja sisältöjä sekä tarjouksia asiakkailleen.

”Jatkamme yhteistyötä suurimpien ja innovatiivisimpien toimistojen ja järjestelmäintegraattorien kanssa. IBM Interactive Experience on ainutlaatuinen digitaalinen toimisto, joka yhdistää käyttäjäkokemusten suunnittelun ja järjestelmäintegraation strategiseen neuvonantoon. Yhdessä olemme entistä parempia kehittämään erottuvia asiakaskokemuksia niin mobiilisovelluksiin, verkkokauppoihin tai kivijalkakauppoihin, sanoo Adobe Nordicin Digital Marketing -ratkaisuiden markkinointipäällikkö Malin Bodolla.

Yhdistämällä Adoben Marketing Cloud -osaamisen ja IBM:n teknologia- ja suunnitteluosaamisen, yhteistyön tavoitteena on tarjota asiakaspolun eri kosketuspisteiden kokonaisvaltainen ja vaivaton integraatio ideasta ostoon, kanta-asiakasratkaisuista tarjouksiin sekä asiakassuhteista käyttäjäkokemuksiin.

 

Adobe laajentaa yhteistyötään Accenturen kanssa

Adobe laajentaa yhteistyötään Accenturen kanssa. Summitissa esiteltiin Accenture Customer Engagement -palvelu, joka integroi Accenturen ratkaisuja ja Adobe Marketing Cloudin. Accenturen pilvipalvelupohjainen ratkaisu helpottaa digitaalisen markkinoinnin kehittämistä, toteuttamista ja mittaamista.

Accenturen tarjoama Accenture Customer Engagement sisältää Adobe Marketing Cloudin ratkaisuiden lisäksi digitaalisen strategian, sosiaalisen median ja digitaalisen sisällön ratkaisuja, jotka tekevät digitaalisten markkinointikampanjoiden toteuttamisesta ketterämpää. Accenture Customer Engagement on skaalautuva ja tarvepohjainen palvelu, josta markkinoija voi valita ainoastaan hänen tarpeisiinsa sopivat työkalut.

Lue lisää Adobe Audience Managerista, Adobe Primetimesta ja uusista yhteistyökumppanuuksista Adoben englanninkielisestä tiedotteesta. Lisätietoa uutuuksista myös Adoben Digital Marketing -blogista.

 

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs