Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » VENE-hankkeen navettarakentamisseminaari Oulussa 6.-7.2.

Oulun ammattikorkeakoulu

VENE-hankkeen navettarakentamisseminaari Oulussa 6.-7.2.

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2012 klo 09:27
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Luonnonvara-alan yksikön hallinnoima VENE – Verkostot nautakarjatalouden edistäjinä -hanke järjestää maidontuottajille suunnatun navettarakentamisseminaarin Sokos Hotel Oulun Edenissä 6.–7.2. Seminaari on kaikille osallistujille maksuton.

Seminaarin teemoina ovat muun muassa navettainvestoinnin suunnittelu ja toteutus, investoinnin kustannussäästöt sekä eläinterveyden haasteet investoinnin yhteydessä. Tarttuvat eläintaudit on myös Eläintautien torjuntayhdistys ETT ry:n kampanjateema vuodelle 2012, ja VENE-hanke on etunenässä järjestämässä koulutusta aiheesta.

Seminaarin puhujina ovat alan huippuasiantuntijat, kuten navettasuunnittelun konsultti Jack Rodenburg Kanadasta. Rodenburg on äänessä tiistaina 7.2., ja hänen osuutensa tulkataan kuulijoille.

Lisätietoja

Hanna Laurell, projektipäällikkö, 010 272 3965, hanna.laurell@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs