Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » KUTSU: Tervetuloa tutustumaan maatalouden ja kalankasvatuksen uusiin innovaatioihin ja tapaamaan ministeri Kimmo Tiilikaista

KUTSU: Tervetuloa tutustumaan maatalouden ja kalankasvatuksen uusiin innovaatioihin ja tapaamaan ministeri Kimmo Tiilikaista

Kutsu.
Julkaistu: 21.01.2016 klo 09:12
Julkaisija: Raisioagro Oy

1300 farmaria kokoontuu Raisioagron tuottajaristeilylle

Tervetuloa Raisioagron tilaisuuteen keskiviikkona 3.2.2016 klo 15:00

Raisioagro järjestää asiakkailleen perinteikkään tuottajaristeilyn. Risteilyille osallistuu lähes 1300 maatalousalan ja kalankasvatuksen ammattilaista. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä laivalle kuulemaan risteilyn avauspuheenvuorot ja maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen haastattelu ennen laivan lähtöä Helsingistä. Luvassa ajankohtaista asiaa ja innovaatioita.

Risteilyllä tuottajia puhuttaa etenkin maatalouden rakennemuutos, digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja kalanjalostuksen kestävä kehitys.

Tilaisuuden lomassa on myös mahdollista haastatella ministeri Kimmo Tiilikaista ja Raisioagron toimitusjohtaja Jarmo Puputtia.

Aikaa on varattu myös minimessuihin tutustumiseen. Messuilla on tavattavissa Raisioagron ja Raisioaquan edustajat. Lisäksi siellä esitellään yhteistyökumppaneiden toimintaa ja innovaatioita. Paikalla ovat seuraavat kumppanit: ProAgria, ProAgria Maatalouden laskentakeskus, Farmit, DeLaval, NHK-Keskus, Faba, Semex, HH Embryo, Neste, Yara, DOW Agro Science, Tama, Trioplast, Grene, Calefa, CHR Hansen, Hanson & Möhring ja Scandi Net

Paikka:
Silja Serenade
Olympiaterminaali
Olympiaranta, Helsinki

Aika:
Keskiviikko 3.2.2016
Klo: 15:00 – 16:30

 Avajaisohjelma:
15:00  Tapaaminen Olmpiaterminaalissa
15:05  Siirtyminen laivan Atlantic Palaceen
15:20  Raisioagro - kasvun innostaja, Jarmo Puputti, toimitusjohtaja Raisioagro Oy
15.30  Ministeri Kimmo Tiilikaisen haastattelu
15:45  Avajaistilaisuus päättyy
           Mahdollisuus kierrellä minimessuilla
16:30  Poistuminen laivasta

Ilmoittautumiset
Ilmoitathan osallistumisestasi viimeistään 28.1. puhelimitse numeroon
040 737 388 8/Wilma Wallin tai sähköpostitse wilma.wallin@rianno.fi. Ilmoitathan samalla jos olette kiinnostuneet haastattelemaan ministeri Kimmo Tiilikaista tai toimitusjohtaja Jarmo Puputtia henkilökohtaisesti.

Toivottavasti tapaamme maatalouden innovaatioiden merkeissä. Maatalous on vahva osa Suomen tulevaisuutta!

Ystävällisin terveisin
Jarmo Puputti
toimitusjohtaja
Raisioagro Oy

Raisioagro on osa Raisio-konsernia. Toimintamme ytimessä ovat vahva ruokinnan ja kasvinviljelyn erikoisosaaminen, innovatiiviset ja ekologiset huippurehut sekä vankka sopimusviljely- ja viljakauppaosaaminen. Raisioagro on asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja: isommat ja paremmat tuotokset ja sadot luovat hyvinvointia ja auttavat osaltaan myös ratkaisemaan ruoantuotannon globaaleja haasteita.

www.raisioagro.com

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs