Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » KUNGS Paineruiskusäiliö sopii kirvojen ja muiden puutarhan tuholaisten torjuntaan

KUNGS Sinituote Oy

KUNGS Paineruiskusäiliö sopii kirvojen ja muiden puutarhan tuholaisten torjuntaan

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 11:14
Julkaisija: KUNGS Sinituote Oy

Kirvat ovat pieniä kiusankappaleita, jotka tekevät tuhojaan puutarhassa ja ovat mm. marjapensaiden ja ruusujen kimpussa. Niiden karkottaminen onnistuu kuitenkin kotikonstein tehokkaan paineruiskusäiliön avulla.

Operaation voi aloittaa antamalla kirvojen kiusaamalle kasville kylmän suihkun esimerkiksi puutarhaletkulla. Sen jälkeen kirvojen niskaan ruiskutetaan luonnonmukaista torjunta-ainetta, esimerkiksi pyretriinivalmistetta, mutta torjunta-aineen voi sekoitella itsekin esimerkiksi mäntysuopaliuoksesta.

Mäntysuopavesi tehoaa hyvin kirvoihin, sillä se tukahduttaa pehmeäihoisten tuholaisten ilmaraot, jolloin ne  kuolevat. Sekoita esimerkiksi ämpärissä 2-3 dl nestemäistä mäntysuopaa 10 litraan noin 20 asteista vettä. KUNGS Paineruiskusiliöön mahtuu kerrallaan viisi litraa valmista liuosta. Ruiskuta huolella, mutta muista, että auringonpaisteella suoritettu kasvinsuojelu saattaa aiheuttaa lehtivaurioita.

Toista käsittely muutaman päivän välein, kunnes kirvat ovat kadonneet. Uusintaruiskutukset ovat tärkeitä, uusintaruiskutukset, sillä kesän aikana kirvoilla on useita sukupolvia.

KUNGS Paineruiskusäiliö kestää kasvien torjunta-aineiden lisäksi kaikkia auton huoltamisessa käytettäviä liuottimia sekä lasin- ja autonpesuaineita. KUNGS paineruisku on tehokas: kymmenellä pumppauksella ruiskuttaa täydellä teholla jopa seitsemän minuuttia. Pullon tiiviste on laadukasta NBR-kumia ja säiliö polyeteeniä.

Säiliön täyttäminen onnistuu reilunkokoisen kauluksen ansiosta siististi ja sen käyttäminen on näppärää. Pullossa on tukeva ja käteen sopiva kahva. Kahvasta lähtevässä 30 cm:n pituisessa sauvassa on suodatin, samoin kuin säiliön sisällä olevassa nousuputkessa. Reilu, 140 cm pituinen letku ja säädettävä olkaremmi helpottavat käyttöä. Säiliössä on kätevä varoventtiili, josta paineen saa poistettua. Suuttimessa on säätö suoralle ruiskutukselle ja sumutukselle. Pullon sisällä on tarkemmat käyttö- ja hoito-ohjeet.

KUNGS valikoimassa on myös pienempiä, tilavuudeltaan kahden ja yhden litran vetoisia paineruiskupulloja.

Tuotekuvat ovat vapaasti ladattavissa aineistopankistamme.

------------
Lisätiedot:
Tommi Pätynen, verkkoviestinnän asiantuntija, Sinituote Oy
p. 019 7600 218, tommi.patynen@sinituote.fi

Liitetiedostot

KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet, kuten lumiharjat ja jääraapat. Kungs-brändin takana on suomalainen perheyritys Sinituote Oy. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs