Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maatalous » Hevosten ja uuhien pohjoisten kotieläintukien ennakot maksuun ensi viikolla

Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Hevosten ja uuhien pohjoisten kotieläintukien ennakot maksuun ensi viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2015 klo 15:12
Julkaisija: Maaseutuvirasto/Landsbygdsverket

Pohjoisten kotieläintukien ennakoiden maksaminen hevosten ja uuhien osalta alkaa viikolla 18. Ennakot maksetaan vuoteen 2014 asti käytössä olleita eläinyksikkökertoimia (ey) käyttäen, koska komissio ei ole vielä hyväksynyt hevosten ja uuhien ey-kertoimien korotusta.

Kuttujen ey-kerroin tulee olemaan pienempi vuoteen 2014 asti käytössä olleeseen kertoimeen verrattuna. Kuttujen ennakoita ei voida siksi tässä yhteydessä maksaa, koska maksettava ennakko voi olla suurempi kuin lopullinen tuki ja silloin jo maksettua ennakkoa joudutaan perimään takaisin. Kuttujen osalta ennakot voidaan maksaa, kun komissio on hyväksynyt kerroinmuutoksen.

Lisätietoja Maaseutuvirastosta:
Ylitarkastaja Velimatti Mukkila
Puh. 0295 31 2285
etunimi.sukunimi (at) mavi.fi

Maaseutuvirasto toimeenpanee viljelijätukia, maaseudun yritys- ja hanketukia sekä markkinatukia asiakaslähtöisesti ja hallinnon palveluja kehittäen. Ohjaamme, neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme palvelevia ELY-keskuksia, kuntien yhteistoiminta-alueita ja Leader-ryhmiä. Vastaamme Suomen kansallisten tukien ja EU:n maataloustukirahaston ja maaseuturahaston varojen käytöstä ja toimimme Suomen maksajavirastona. Hallinnoimme vuosittain yli kahden miljardin euron arvosta EU- ja kansallisia tukia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs