Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » Perinteiset Joulumarkkinat Tankavaaran luontokeskuksessa

Metsähallitus

Perinteiset Joulumarkkinat Tankavaaran luontokeskuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 06.12.2015 klo 19:45
Julkaisija: Metsähallitus

Tervetuloa Koilliskairan luontokeskukseen 12.12. klo 11 eteenpäin joulumyyjäisiin. Tuotteita ovat myymässä paikalliset käsityöntekijät ja taitajat. Lisäksi mukana on hyvinvointipalveluja tuottavia yrittäjiä. Apua vaivoihin saattaa saada mm. kalevalaiselta jäsenkorjaajalta. Tapahtumat Tankavaarassa jatkuvat pitkälle yöhön saakka Kultamuseon ja Kultakylän puolella. Tankavaarassa vietetään joulumarkkinoita jo kolmatta kertaa.

Ohjelma alkaa klo 11 Tankavaaran luontokeskuksen joulumyyjäisillä. Myyjäisistä löytyy paikallisia käsitöitä ja lahjatavaroita pukinkonttiin. Tarjolla on myös hyvinvointipalveluita, joita tarjoavat energiahoitaja Armi Palonoja ja SKY-kosmetologi Sanna Auer. Myyntipöydistä löytyy herkullisia joululeivonnaisia ja luontokeskuksen omasta puodistakin saattaa löytyä sopivaa paketoitavaa pukinkonttiin. Jouluostoksia luontokeskuksessa voi tehdä klo 11-16.

Lapsille luontokeskuksessa on oma askartelunurkkaus. Jouluista tunnelmaa myyjäisiin luovat Vuotson laulajat kitaristi Tony Brantbergin johdolla.

Ohjelma jatkuu Kauneimmilla joululauluilla klo 16:30 luontokeskuksen auditoriossa. Joululauluja suomeksi ja saameksi laulattaa Sodankylän seurakunnan kanttori Sirpa Mustonen.

Tankavaaran Kultamuseo on avoinna klo 12-16. Museolipun lunastaneet pääsevät tutustumaan näyttelyyn ja etsimään kulta-aarretta.

Päivän ajan voi lounastaa Tankavaaran Kultakylän ravintolassa (12,50 €, keittolounas 9,50 €, sis. salaattipöydän). Klo 19:00 alkaen on mahdollisuus pikkujouluillalliseen Tankavaaran Kultakylässä (28 €,sis. iltalipun). Mikäli haluaa ainoastaan osallistua illan Rockpikkujouluun ilman ruokailua, on lipun hinta 10€.

Tervetuloa viettämään jouluista markkina- ja hyvinvointitapahtumaa Tankavaaran luontokeskukseen!

Lisätietoja:
Suunnittelija Kristiina Aikio, Metsähallitus, p. 040 480 4424
Palvelupiste Kiehinen, Metsähallitus, p. 0205 64 7200, ukpuisto(at)metsa.fi

 

 

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs