Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maaseutu » MuuMaahan odotetaan 10 000 maatilamatkailijaa

MuuMaahan odotetaan 10 000 maatilamatkailijaa

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2014 klo 12:30
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Merikarvialaisen matkailutilan puuhissa vanhempienkin kesämieli puhkeaa kukkaan lasten nauttiessa riemusta eläinten kanssa. Piipahtaa voi päiväksi tai jäädä nauttimaan maatilalomasesta.

Toijalalaiset Heini ja Mikko Lammasaitta viettävät alakouluikäisten lastensa Sofian, Olivian ja Juliuksen kanssa kesälomaa MuuMaan iloisesta maalaismeiningistä nauttien jo yhdeksännen kerran. Lomapaikka varataan hyvissä ajoin ennen kesää ja lomanaapurikin on monena vuonna ollut tuttu perhe.

– Ensimmäisen kerran tulimme tänne puolivahingossa. Olimme menossa Pori Jazzeille, ja kun kaupungista ei majapaikkaa löytynyt, meidät neuvottiin tänne. Yhdeksi yöksi oli tarkoitus jäädä, mutta jo ensimmäisellä kerralla visiitti venyi neljän päivän mittaiseksi, muistelee perheen äiti Heini Lammasaitta lomaperinteen alkua.

MuuMaan perhelomalla tehdään, nähdään ja koetaan porukalla

Koivuniemen tilalla jo vuodesta 1991 toiminut kotieläintarha on tarjonnut alusta saakka vierailleen mukavan arkista puuhastelua eläinten parissa.

– Tämän suven erikoisuuksia ovat koululaisten ”trenki ja piikanen” -arvonnat, joissa pääsee karjahommien hauskuuteen ihan hajujen kera, nauraa MuuMaan Sirkkis-emäntä.

– Lasten ja aikuisten suosikit tiedetään kyllä jo nyt, vaikka eivät ne ole vielä syntyneetkään – kissanpennut, vahvistaa MuuMaan Markku-isäntä suviodotuksensa.

Kesän perinnetyöt avataan lauantaina 7.6. ”Voin ja kirnun” tempauksella

Koivuniemen Herran MuuMaan suvikauteen kuuluu oleellisena osana vanhan ajan töiden tekeminen yhdessä lapsiperheiden kanssa. Päivien ohjelmissa lapsille tulevat tutuksi niin separaattori kuin tahkokin. Päivän seikkailuissa perheet pääsevät suorittamaan erityisen Maalaispassin, josta löytyvät tehtävät niin kanalassa käyntiin kuin traktorikiertoajeluunkin.


Kotieläintarha ja puuhapaikka
Ihan MUU päivä Merikarvialla

MuuMaa on lasten oma maatila. Riemupäivässä pääsee oikeasti lypsämään lehmää tai viemään heiniä lampolaan.
Talonpojan pihapiirissä tallustelee monia eläinkavereita "talutettavasta siasta silkkiseen chinchillaan ja elävään sukkanauhaan". Hauskaa riittää possujuoksusta Rouva Muun halaukseen.
Avoinna: 7.6.–10.8.2014 ti–su klo 11–18 (ma eläimet lomalla)

Maatilalomat ja mökkilomaset
Maatilalomalla joka päivä lasten hauskantai

Lasten maatilan yökylässä pääsee vaikka rannan perhemökille tai pihapiirin vaunupaikalle. Ja äitikin on lomalla, kun maistuvaa tarjoilua saa aamupalasta päivälliseen. Landemeiningissä ovat mukana navetan iltakaurat ja nuotiotulet. Iloa piisaa riihen hämärän iltatarinassa ja traktoriajelulla. Lomafiilistä on koko paketti – savusaunan lauteilta melontaretkelle ja aamuongelle.
Maatilalomat: juhannuksesta elokuulle (ti–su), 24.6.–3.8.2014

 

Lisätiedot:

Koivuniemen Herran matkailutila
MuuMaan emäntä Sirkka-Liisa Koivuniemi
puh. 040 533 8057


LIITTEET

kana_pojan_olalla.jpg
Julius Lammasaitta hoitokanansa kanssa.

traktoriajelu.jpg
Traktorin kyytiin mahtuu monta kesävierasta ja lomalaista.

MuuMaa_vuohi_ja_lapset.jpg
MuuMaan kotieläinpihassa on lupa helliä ja hoivata.

opaskartta.jpg
MuuMaassa riittää touhua ja tohinaa aamusta iltaan.

lypsylla.jpg
Itse lypsetystä maidosta tehty kaakao maistuu mannalta.

Liitetiedostot

KOIVUNIEMEN HERRAN MUUMAA on monipuolinen ja uudentyyppinen maaseutumatkailuyritys Satakunnassa, Merikarvialla. MuuMaa tarjoaa luonnonläheisiä ja talonpoikaiseen joki- ja perinnemaisemaan istuvia maalaiselämyksiä. Maalaisseikkailun tapahtumapaikkana on vanha merikarvialainen Koivuniemen maatila. www.koivuniemenherra.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs