Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maanpuolustus » Sotaveteraaniviikko 50. kerran

Sotaveteraaniliitto

Sotaveteraaniviikko 50. kerran

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2016 klo 10:08
Julkaisija: Sotaveteraaniliitto

Suomen Sotaveteraaniliitto ry

Mediatiedote

4.3.2016 

 

 

Sotaveteraaniviikko 50. kerran

 

Suomen Sotaveteraaniliitto sen jäsenpiirit ja -yhdistykset viettävät järjestöviikkoaan, Sotaveteraaniviikkoa 50. kerran 5.-13. maaliskuuta.

    Nimikkoviikollaan sotaveteraanit palauttavat mieleen talvisodan merkityksen sekä kertovat ajankohtaisista tavoitteistaan. Viikko on vuodesta 1967 ajoitettu talvisodan päättymispäivän mukaan.

    Viikon valtakunnallinen avausjuhla on Kouvolassa lauantaina 5. maaliskuuta. Juhlapuheen pitää perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula. Juhla on samalla Kymenlaakson Sotaveteraanipiirin ja Kouvolan Sotaveteraanien 50-vuotisjuhla.

    Viikon päätösjuhlaa vietetään Nivalassa sunnuntaina 13. maaliskuuta. Juhlapuheen pitää emeritusmaaherra Eino Siuruainen. Juhla on samalla Nivalan Sotaveteraanien 50-vuotisjuhla.

 

 

Sotaveteraani-lehdessä 6/2005 on sotahistorioitsija Anssi Vuorenmaan artikkeli Talvisodan hengen synnystä (sivut 34-35)  http://www.sotaveteraaniliitto.fi/sites/default/files/svlehti/2005/62005.pdf

 

 

Sotaveteraaniliitto myönsi ansiomerkkejä

 

Suomen Sotaveteraaniliiton hallitus myönsi Sotaveteraanien kultaisen ansioristin 65 henkilölle ja Sotaveteraaniliiton ansiomitalin 58 henkilölle. Ansiomerkeillä palkittujen nimet ovat liiton internetsivuilla www.sotaveteraaniliitto.fi

 

 

 

Lisätietoja:  

Suomen Sotaveteraaniliitto                                           

Toiminnanjohtaja Markku Seppä            

puh. (09) 6126 2012 tai 0400 921 332                            

markku.seppa@sotaveteraaniliitto.fi

 

 

 

Suomen Sotaveteraaniliitto ry on Suomen sotiin 1939–1945 osallistuneita miehiä ja naisia yhdistävä valtakunnallinen järjestö. Liitto valvoo ja parantaa sotiemme veteraanien yhteiskunnallisia etuja.

Sotaveteraanit ovat kunniakansalaisiamme. He ovat puolustaneet maamme itsenäisyyttä ja vapautta. Sotaveteraanit, heidän puolisonsa ja leskensä haluavat elää mahdollisimman pitkään kotonaan. Sotaveteraanijärjestön tehtävänä on edistää toimia, joilla veteraanien itsenäistä kotona selviytymistä parannetaan.

 

www.sotaveteraaniliitto.fi

https://www.facebook.com/sotaveteraaniliitto

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs