Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Maanpuolustus » Maanpuolustusmessut pidetään Tampereella vuonna 2015

Tampereen Messut

Maanpuolustusmessut pidetään Tampereella vuonna 2015

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2013 klo 16:12
Julkaisija: Tampereen Messut

KOKONAISTURVALLISUUS 2015 ON NÄYTTÄVÄ SUURTAPAHTUMA
 
Seuraavat maanpuolustusmessut järjestetään 3.–6.9.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Aiemmin Turvallisuus ja Puolustus -messuina tunnettu tapahtuma saa nimekseen Kokonaisturvallisuus 2015. Messut esittelevät kokonaisturvallisuuden eri osa-alueita kansalaisille, järjestöille, elinkeinoelämälle ja viranomaisille. Maanpuolustusmessut on pidetty viime vuosina Lahdessa. Tampereella vastaava tapahtuma on toteutettu edellisen kerran nimellä Puolustus ja Turvallisuus 2005.

Turvallisuuskomitea päätti huhtikuussa aloittaa seuraavien maanpuolustusmessujen valmistelut ja ilmoitti, että Kokonaisturvallisuus 2015 -messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa syyskuussa 2015. Messutoimikunnan puheenjohtajaksi komitea kutsui teollisuusneuvos Erkko Kajanderin. Tuleva suurnäyttely tarjoaa kattavan läpileikkauksen suomalaisesta kokonaisturvallisuudesta ja sen toimijoista. Messujen kohderyhmiä ovat suuri yleisö ja alan ammattilaiset.
 
– Kokonaisturvallisuus 2015 on tärkeä tapahtuma kokonaisturvallisuuden eri osa-alueiden esittelemiseksi. Turvallisuuskomitea toivookin, että viranomaiset, järjestöt ja elinkeinoelämän edustajat osallistuvat runsaslukuisesti Kokonaisturvallisuus 2015 -messuille. Tampereen keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet sekä monipuoliset, uudistuvat tilat luovat hyvät mahdollisuudet suurten maanpuolustusmessujen toteuttamiseen. Tampereen Messuilla on myös kokemusta vastaavan tapahtuman menestyksekkäästä toteuttamisesta vuonna 2005, sanoo messutoimikunnan puheenjohtaja, teollisuusneuvos Erkko Kajander.

– On erittäin hienoa, että saamme toteuttaa Kokonaisturvallisuus 2015 -messut Tampereella. Olemme varanneet tapahtuman käyttöön tässä vaiheessa kaikki Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tilat, joten tavoitteenamme on järjestää todella suuri maanpuolustusmessutapahtuma niin alan ammattilaisille kuin myös suurelle messuyleisölle. Tänä syksynä valmistuva E-halli on suunniteltu erityisesti tapahtumakäyttöön, joten myös uudet tilat antavat lisää mahdollisuuksia ideoida vuoden 2015 Kokonaisturvallisuus-messujen sisältöä. Tampereella nähdään parin vuoden päästä monipuoliset ja näyttävät maanpuolustusmessut, kertoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.


Kokonaisturvallisuus on kuvaava nimi maanpuolustusmessuille

Ensimmäiset maanpuolustusmessut järjestettiin Helsingissä vuonna 1992. Tampereella tapahtuma toteutettiin nimellä Puolustus ja Turvallisuus 2005. Viime vuosina messut on pidetty Lahdessa nimellä Turvallisuus ja Puolustus. Turvallisuuskomitea päätti nimetä vuoden 2015 tapahtuman Kokonaisturvallisuus 2015 -messuiksi.

Messujen painopisteenä on kokonaismaanpuolustuksen toimintamallin mukainen yhteiskunnan turvallisuusstrategia. Muun muassa Suomen kyberturvallisuusstrategialla luodaan yhteinen ymmärrys kyberturvallisuudesta ja vahvistetaan yhteiskunnan kokonaisturvallisuutta.

Tampereen Messut Oy järjestää Kokonaisturvallisuus 2015 -messut yhteistyössä Turvallisuuskomitean sekä alan viranomaisten, järjestöjen ja elinkeinoelämän kanssa.


LISÄTIEDOT:

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Hannu Vähätalo, toimitusjohtaja, p. 0500 620 806, hannu.vahatalo(a)tampereenmessut.fi
Ville Keskinen, myyntijohtaja, p. 050 593 6587, ville.keskinen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi

Messutoimikunnan puheenjohtaja,
teollisuusneuvos Erkko Kajander, puh. 040 840 4242, erkko(a)kajander.eu

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs