Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR tuo Robert’s Coffee -vaunun junaan

VR Group

VR tuo Robert’s Coffee -vaunun junaan

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2016 klo 11:32
Julkaisija: VR Group

Robert’s Coffee avaa kahvilan ravintolavaunuun tammikuussa. Asiakkaille halutaan tarjota uudenlainen asiakaskokemus junamatkalle.
VR ravintolavaunusta on rakennettu Robert’s Coffee -vaunu, joka liikennöi päivittäin InterCity-junissa Helsinki–Turku–Helsinki-välillä sekä kerran kolmessa viikossa myös Helsinki–Tampere-välillä. Tarkemmat Robert’s Coffee -vaunun kulkuajat löytyvät VR:n nettisivuilta.

− Haluamme tarjota asiakkaille enemmän matkustusmukavuutta, uusia palveluita ja kokemuksia – Robert´s Coffee on meille erinomainen kumppani jo asemilla – ja nyt myös junassa, VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen sanoo.

Kahvivalikoima laajenee junassa
Robert’s Coffee -vaunussa on tarjolla Robert’s Coffeen erikois- ja suodatinkahveja, haudutettua teetä sekä täytettyjä leipiä. Valikoimassa on aina myös tuoreita korvapuusteja ja croissanteja.

− Haluamme tulevaisuudessa kehittää junatarjoilua ja uudistaa valikoimaamme jatkossakin. Robert’s Coffeen tuotevalikoima on hyvä askel uudenlaisen tarjoilukonseptin luomisessa, Avecran toimitusjohtaja Ville Melkko kertoo.
Kahvihetket ovat tärkeitä. Ihmiset kohtaavat usein kupposen ääressä ja nyt tämä mutkaton tunnelma tuodaan myös juniin.

− Täydellinen kahvielämys on tärkeää myös junamatkalla. Kupponen vastapaahdettua kahvia tai premium teetä piristävät jokaisen matkaa, Robert’s Coffeen toimitusjohtaja Robert Paulig toteaa.

VR:n junien ravintolapalveluista huolehtii Avecra Oy, joka tarjoaa ravitsemispalveluja myös rautatieasemilla; Avecralla on mm. Robert´s Coffee -kahvilat Helsingin, Pasilan ja Tikkurilan rautatieasemilla. Rataverkostolla liikennöi kotimaan junaliikenteessä 67 ravintolavaunua ja Allegro-junissa neljä ravintolavaunua. Ravintolavaunuista 26 on uusittu vuosien 2014−2015 aikana. Kaukojunien ravintolapalveluissa on vuosittain noin 3 miljoonaa asiakastapahtumaa.


Kuvia median käyttöön löytyy täältä: https://vrgroup.studio.crasman.fi/bank/kuvapankki/muut/roberts_coffee_ravintolavaunu

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR kaukoliikenteen junissa matkustaa vuosittain yli 12 miljoonaa asiakasta. Kaukoliikenteen junat ajavat vuorokaudessa noin 300 vuoroa.  VR haluaa tarjota matkustajille sujuvia junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kilpailukykyiseen hintaan uusimalla tuotteistusta, kehittämällä palveluita ja parantamalla täsmällisyyttä. VR:n palkittuun Veturi asiakkuusohjelmaan on liittynyt jo yli 900 000 suomalaista.


Avecra Oy on VR Groupin ja brittiläisen Rail Gourmet Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 350 ravintola-alan ammattilaista palvelee asiakkaita päivittäin 160 junassa ja 19 aseman myyntipisteessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs