Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR Trackin toimitusjohtaja vaihtuu

VR Group

VR Trackin toimitusjohtaja vaihtuu

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 11:15
Julkaisija: VR Group

VR Trackin toimitusjohtaja Ville Saksi on irtisanoutunut. Saksi jatkaa syyskuun loppuun asti konsernin palveluksessa VR Trackin hallituksen puheenjohtajan erityistehtävissä.

VR Trackin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty VR Groupin lakiasiain johtaja Teemu Sipilä. Sipilä toimii VR-konsernin johtoryhmän jäsenenä ja jatkaa myös VR-konsernin lakiasiain johtajana.

Ville Saksi aloitti VR Trackin toimitusjohtajana vuonna 2010.

- Ville Saksin johdolla VR Track on kokenut suuren muutoksen, kun kilpailu rautatierakentamisessa ja ratojen kunnossapidossa on 2010-luvulla toden teolla alkanut. VR Track on tänä päivänä kannattava, huipputekniikkaa hyödyntävä ja monipuolisesti kehittyvä yhtiö, toteaa VR Trackin hallituksen puheenjohtaja Mikael Aro.

VR Track Oy on VR-Yhtymän kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka palvelut kattavat infrahankkeen koko elinkaaren suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. VR Track työllistää 1 700 henkeä Suomessa ja Ruotsissa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs