Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR Group:s vd byts ut

VR Group

VR Group:s vd byts ut

Pressmeddelande.
Publicerad: 06.06.2016 kl. 12:11
Utgivare: VR Group

Mikael Aro har sagt upp sig från uppdraget som verkställande direktör för VR Group för att övergå till ett internationellt bolag. Vd Aro har en uppsägningstid på sex månader. Letandet efter en ny vd har redan inletts.

– Jag anser att jag nu har gjort den stora förändring som jag kom för att göra för sju år sedan. Bolaget är nu starkare och konkurrenskraftigare. Förändringen har varit verkligt stor och tung för personalen. Jag vill tacka hela personalen för att vi tillsammans har kunnat genomföra de här omfattande reformerna, säger Mikael Aro.

Mikael Aro började som vd för bolaget 2009.
– Under den här tiden har bolaget genomgått en betydande förändring till en kundorienterad, lönsam och utvecklingsduglig aktör inom passagerartrafiken, logistiken och infrabranschen. Bolaget har både effektiverat sin verksamhet och samtidigt genomfört ytterst stora investeringar i ny materiel, säger VR Groups styrelseordförande Hannu Syrjänen.

– Bolaget fortsätter sina pågående utvecklingsprojekt. Utsikterna för det här året är lovande, för passagerarmängderna och den transporterade frakten ökar, konstaterar Hannu Syrjänen. VR har med sin reform av prissättningen som mål att öka passagerartrafiken med en miljon resor.

VR Group är ett mångsidigt, miljövänligt och ansvarsfullt serviceföretag inom resande, logistik och infrastrukturbyggande. Koncernen har mer än 8 000 anställda. VR Group verkar i huvudsak i Finland, men också utomlands, i synnerhet i Ryssland och Sverige.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs