Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » VR Groupin yhtiökokous vahvisti osingon ja henkilövalinnat

VR Group

VR Groupin yhtiökokous vahvisti osingon ja henkilövalinnat

Tiedote.
Julkaistu: 29.03.2016 klo 15:07
Julkaisija: VR Group

VR-Yhtymä Oy:n 29. maaliskuuta Helsingissä pidetty yhtiökokous on vahvistanut yhtiön vuoden 2015 tilinpäätöksen. Yhtiökokous päätti hallituksen esityksestä, että vuodelta 2015 jaetaan osinkoa valtio-omistajalle 100 miljoonaa euroa.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Hannu Syrjänen

Samalla päätettiin yhtiön hallituksen ja hallintoneuvoston kokoonpanot. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Hannu Syrjänen. Jäseninä jatkavat Riku Aalto, Heikki Allonen, Jarmo Kilpelä, Roberto Lencioni, Liisa Rohweder, Tuija Soanjärvi ja Maija Strandberg.

Hallituksen puheenjohtajalle maksetaan palkkiona 54 750 euroa vuodessa, hallituksen varapuheenjohtajalle 25 800 euroa vuodessa ja hallituksen jäsenille 22 800 euroa vuodessa. Lisäksi hallituksen puheenjohtajalle ja jäsenille maksetaan kokouspalkkiona 600 euroa kokoukselta.

Hallintoneuvoston puheenjohtajana jatkaa Ville Tavio

Hallintoneuvoston puheenjohtajana jatkaa kansanedustaja Ville Tavio (ps).

Hallintoneuvostossa jatkavat kansanedustajat Touko Aalto (vihr), Thomas Blomqvist (rkp), Lauri Ihalainen (sd), Elsi Katainen (kesk), Timo Korhonen (kesk), Kai Mykkänen (kok), Outi Mäkelä (kok), Arto Pirttilahti (kesk) ja Katja Taimela (sd), sekä puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo (ps) ja kaupunginvaltuutettu Erkki Virtanen (vas).

Hallintoneuvoston puheenjohtajalle maksetaan palkkiona 800 euroa kokoukselta, hallintoneuvoston varapuheenjohtajalle 600 euroa kokoukselta ja hallintoneuvoston jäsenille 500 euroa kokoukselta. Lisäksi jokaiselle hallituksen ja hallintoneuvoston jäsenelle annetaan VR:n vapaalippu.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs