Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Uusi eSend-mobiilisovellus mullistaa lähetyspalvelut - tuo kuljetusyrityksen mihin vain ja milloin vain

eSend Finland

Uusi eSend-mobiilisovellus mullistaa lähetyspalvelut - tuo kuljetusyrityksen mihin vain ja milloin vain

Tiedote.
Julkaistu: 30.06.2015 klo 09:45
Julkaisija: eSend Finland

Helppo, nopea ja luotettava – kuljetuspalvelu taskussasi

eSend on uusi palveluinnovaatio joka helpottaa sekä kuluttajien että yritysten arkea. Se on mobiilisovellus, jonka tarkoituksena on tehdä lähettäminen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi ajossa olevien kuljetusautojen vapaata kapasiteettia hyödyntämällä. Syöttämällä lähetyksen tiedot, eSend etsii niiden perusteella sopivimman kuljetusvaihtoehdon. Kuljetus maksetaan pankki- tai luottokortilla ja sovelluksen avulla on helppo seurata kuljetuksen etenemistä. Kuljetusalan toimitusehtoihin sitoutunut ammattikuljettaja noutaa lähetyksen sovittuna aikana ja hoitaa sen turvallisesti perille.

Yrityksen toimitusjohtajan ja perustajan Hannu Peltomäen mukaan uusi mobiilisovellus on saanut erinomaisen vastaanoton sekä kuluttajien, kuljetusyritysten että yhteistyökumppaneidemme taholta. Halusimme alusta lähtien lähteä kehittämään sovellusta, joka tekee kuljetusten tilaamisen mahdollisimman helpoksi. Sovellus palvelee ensimmäisessä vaiheessa kaikissa lähialueiden kuljetustarpeissa sekä yksityisiä että yritysasiakkaita. Palvelun tuottajina toimivat kuljetusyritykset, jolloin tilaaja voi luottaa siihen, että hänen lähetyksensä hoidetaan ammattitaidolla ja luotettavasti perille. Palveluverkostomme kattaa nyt jo lähes koko Suomen ja sen kattavuus paranee jatkuvasti uusien kuljetusyritysten myötä. 

Hyödyntää innovatiivisesti kuljetusyritysten vapaata kapasiteettia

eSend-mobiilisovellus yhdistää uudella tavalla lähettäjän ja kuljetusyrityksen. eSend hyödyntää jo ajossa olevien autojen sijaintia ja vapaata kuljetuskapasiteettia joka muuten jäisi käyttämättä. Tämä mahdollistaa tehokkaan kuljetusverkoston, jota ei ole aiemmin pystytty hyödyntämään. eSend on myös ympäristöystävällinen, sillä se vähentää suoraan vajaiden kuljetusten aiheuttamaa ympäristön kuormitusta. 

 

Yhteystiedot ja lisätietoja eSend-mobiilisovelluksesta:

Hannu Peltomäki
toimitusjohtaja, partner
Puhelin 020 7120 202
hannu.peltomaki@esend.fi

Verkkosivut:
http://www.esend.fi

eSend Finland Oy on 2014 perustettu suomalainen yritys, jonka pääpaikka on Oulussa. Yritys on keskittynyt merkittävää käyttäjävolyymia omaavien sovellusten innovointiin ja kehittämiseen. Yhtenä keskeisenä fokusalueena tulevat olemaan sovellukset, joiden avulla voidaan helpottaa yritys- tai kuluttaja-asiakkaan arkea.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs