Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Tieturvallisuuden ammattilainen, hanki nyt itsellesi tieturvallisuusarvioijan pätevyys – seuraava kurssi Vantaalla

Trafi

Tieturvallisuuden ammattilainen, hanki nyt itsellesi tieturvallisuusarvioijan pätevyys – seuraava kurssi Vantaalla

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2015 klo 12:34
Julkaisija: Trafi

Uusien tiehankkeiden turvallisuutta tarkastellaan entistä tehokkaammin, mikä on tuonut uusia mahdollisuuksia yksittäisille tieturvallisuuden ammattilaisille vaikuttaa aikaisempaa konkreettisemmin tulevan tieverkoston turvallisuuteen. Kaikille uusille tiehankkeille on toivottavaa suorittaa tieturvallisuusarviointi jo hankkeen suunnitteluvaiheessa ja pakollista tämä on ollut vuoden 2014 alusta lähtien kaikissa uusissa tiehankkeissa, jotka koskevat Euroopan laajuista tieverkkoa (TEN-T).

”Kannustammekin kaikkia tieturvallisuuden ammattilaisia, jotka haluavat ottaa vastaan uusia haasteita, tutustumaan tieturvallisuusarvioitsijan pätevyyden tuomiin mahdollisuuksiin”, kertoo asiantuntija Mirka Marttila. Seuraava peruskoulutus järjestetään Vantaalla maalis-huhtikuussa.

Uusien tiehankkeiden turvallisuus arvioidaan monessa kohtaa

Tieturvallisuusarvioitsija vastaa uusien tiehankkeiden turvallisuuden arvioinnista. Tarkoituksena on, että jo hankkeen suunnitteluvaiheessa löydetään liikenneturvallisuuden kannalta olennaiset seikat ja varmistetaan niiden huomioiminen suunnittelussa ja rakentamisessa.

Turvallisuusarviointi tehdään yleis- ja tiesuunnitelmaa laadittaessa, ennen tien avaamista liikenteelle ja tien käytön alkuvaiheessa. Trafi vastaa koulutuksesta ja sen kilpailuttama kumppani, Destia, taas koulutuksen sisällöstä ja toteuttamisesta.

Lisätietoja Trafin nettisivuilta: http://www.trafi.fi/tieliikenne/koulutus/tieturvallisuusarvioija

 

Lisätietoja

Trafi
asiantuntija Mirka Marttila, p. 029 534 5464, mirka.marttila(at)trafi.fi

Destia:
johtava asiantuntija, DI Christel Kautiala, p. 050 591 1605, christel.kautiala(at)destia.fi

Trafi on liikenteen viranomainen ja liikennealan vahva asiantuntija, joka toimii rohkeasti vastuullisen liikenteen puolesta. www.trafi.fi, twitter.com/Trafi_Finlandfacebook.com/Trafi.Finland

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs