Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Tiedoksi toimituksille: VR Group palvelee jatkossa mediaa yhdessä numerossa 24/7

VR Group

Tiedoksi toimituksille: VR Group palvelee jatkossa mediaa yhdessä numerossa 24/7

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 14:16
Julkaisija: VR Group

VR Group palvelee mediaa maanantaina 28.9. kello 8.00 alkaen yhdessä numerossa. Mediadeskin numero on 0307 0123 ja se on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä parantaa median palvelua, kun konserniviestinnän tavoittaa aina samasta numerosta.

Median päivystysnumero on aiemmin ollut käytössä arkisin kello 16.00-8.00 ja viikonloppuisin. Nyt päivystysnumeron käyttö laajenee koskemaan myös päivän kello 08.00-16.00 välistä mediadeskiä.

Kaikki median puhelinyhteydenotot hoidetaan jatkossa mediadeskin kautta. Viestinnän sähköpostiosoite on viestinta@vr.fi. Konserniviestintään voi tutustua sivuillamme.

Ajankohtaisia asioita ja kuulumisia kerromme myös VR Groupin Twitter-tilillä ja Junablogissa.

VR:n asiakaspalvelun yhteystiedot ja sosiaalisen median kanavat löytyvät vr.fi-sivuilta.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs