Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Simo Frangén kesätöihin VR:n mukavuustoimihenkilöksi

VR Group

Simo Frangén kesätöihin VR:n mukavuustoimihenkilöksi

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2016 klo 12:03
Julkaisija: VR Group

VR:n matkustajaliikenteen mukavuustoimihenkilönä on aloittanut kesäkuun 20. päivänä Simo Frangén. Maisteri Frangén on tamperelainen komiikan ja esiintymisen moniosaaja. Hän on ensimmäinen VR:n nimittämä mukavuustoimihenkilö.

Frangénin toimenkuvaan kuuluu varmistaa, että junamatkustajat viihtyvät matkallaan ja lisäksi hän miettii, miten heidän matkastaan saataisiin entistä hauskempi. Aktiivisena junamatkustajana tunnettu Frangén toimii myös VR:n #junakesä-kampanjan keulakuvana.

- Aion junailla ihmisten matkustamista mukavammaksi ja varmistaa, että raiteilla ei kulje kylmäkiskoisuutta. Mukavuustoimihenkilö on hieno ja hauska homma. On hienoa, että saan olla kesätöissä juuri sellainen kuin olen, eli positiivinen ja iloinen veijari, Simo Frangén kommentoi pestiään.

Mukavuustoimihenkilö Frangénin voi bongata kesän aikana lukuisista kaukojunista ympäri maan.

Liitetiedostot

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs