Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Ratatöiden vuoksi junia korvataan busseilla Jyväskylä-Seinäjoki-välillä

VR Group

Ratatöiden vuoksi junia korvataan busseilla Jyväskylä-Seinäjoki-välillä

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2014 klo 12:38
Julkaisija: VR Group

Ratatöiden vuoksi neljä junaa korvataan kahtena viikonloppuna 28.–29.6. ja 5.–6.7. linja-autoilla Jyväskylän ja Seinäjoen välillä.

Lauantaisin  korvataan Jyväskylästä klo 16.28 lähtevä taajamajuna (H485) Seinäjoelle sekä Seinäjoelta klo 16.34 lähtevää taajamajuna (H450) Jyväskylään. Seinäjoelta Haapamäelle saapuvalta bussilta on jatkoyhteys Tampereelle taksilla tai pikkubussilla klo 19.20.

Sunnuntaisin korvataan Jyväskylästä Seinäjoelle klo 10.28 liikennöivä taajamajuna (H445) sekä Seinäjoelta Jyväskylään klo 10.34 lähtevä taajamajuna (H482). Seinäjoelta Haapamäelle saapuvalta bussilta on jatkoyhteys Tampereelle taksilla tai pikkubussilla klo 13.20.

Linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja, joten matka-aika pidentyy. Korvaavissa linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Niissä käyvät myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöiden vaikutuksista junaliikenteeseen saa asemilta, VR Asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 900 (1,99 euro/puhelu + pvm) tai Internetistä osoitteesta www.vr.fi  Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.


 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys. Konsernissa työskentelee yli 10 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

VR Groupin uutishuone

Yhteystiedot VR Groupin viestintään

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs