Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Rakentamisen työt hiljenevät talveksi

VR Group

Rakentamisen työt hiljenevät talveksi

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 14:06
Julkaisija: VR Group

Erityisesti rakentamisalalle tyypillinen kausivaihtelu vaikuttaa myös VR Trackin tulevan talven työkantaan.

Talvikauden mukana tuomat vaihtelut työmäärässä ovat osa VR Trackin toimintaympäristöä. Kausivaihtelut vaikuttavat rakentamiseen liittyviin liiketoimintoihin ja aiheuttavat työmäärän vähentymistä loppusyksystä ja alkuvuonna. Vastaavasti työmäärän kausihuippu on kesän rakentamiskaudella.

Kausivaihteluista johtuen VR Track käynnistää neuvottelut mahdollisista työntekijöiden lomautuksista. Neuvottelussa käsitellään suunnitelmat henkilöstön työllistämiseksi sekä työn vähyydestä mahdollisesti aiheutuvat henkilöstövaikutukset.

Mahdolliset lomautukset alkaisivat marraskuussa ja kestäisivät toukokuuhun 2016. Lomautussuunnitelmat koskevat rakentamisen, hitsauksen sekä koneyksikön Rautatiealan työehtosopimuksen piirissä olevaa henkilöstöä. Lomautusten tarkka kesto ja laajuus riippuvat kevään tilauskannasta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.

VR konsernin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs