Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Posti käynnistää yt-neuvottelut varastoliiketoiminnassa

Posti Group

Posti käynnistää yt-neuvottelut varastoliiketoiminnassa

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2016 klo 14:00
Julkaisija: Posti Group

Posti suunnittelee varastoliiketoiminnan tehostamista. Taustalla ovat muutokset asiakasrakenteessa ja erityisesti Postin merkittävän asiakkaan, Anttilan, konkurssi heinäkuussa.

- Valitettavasti Postin suurimman logistiikka-asiakkaan menetys asiakkaan konkurssin myötä ja asiakasrakenteen muutos vaativat meitä sopeuttamaan toimintaamme, sanoo Postin Toimitusketjuratkaisut-yksikön johtaja Harri Kämppä.

Muutoksen johdosta Posti aloittaa yhteistoimintaneuvottelut 1.9.2016. Neuvottelut koskevat 588 henkilöä. Alustavan arvion mukaan vähennystarve on enintään 75 henkilöä. Henkilöstövaikutukset täsmentyvät neuvottelujen edetessä.

Muutoksella ei ole vaikutusta Postin muihin palveluihin.

Vastuullisena työnantajana Posti osallistuu henkilöstön tukemiseen muutostilanteessa Uusi polku -tukiohjelmalla, joka tarjoaa valmennusta ja tukea työnhakuun, uudelleenkouluttautumiseen tai yrittäjäksi ryhtymiseen.

 

Lisätietoja: Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma - pe klo 9.00 - 16.30)

 

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs