Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » PiiMega Oy laajentaa pääkaupunkiseudulle

PiiMega Oy

PiiMega Oy laajentaa pääkaupunkiseudulle

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 09:15
Julkaisija: PiiMega Oy

Lehdistötiedote Oulu 28.10.2014

PiiMega Oy laajentaa pääkaupunkiseudulle

PiiMega on verkkokaupparatkaisuja ja toiminnanohjausjärjestelmiä toimittava oululainen ohjelmistotalo. Yrityksen kasvaessa tuli ajankohtaiseksi toimiston perustaminen pääkaupunkiseudulle. “Totesimme, että meillä on tarve toimitiloille Etelä-Suomessa. Olemme tähän asti toimineet Oulusta käsin, mutta koska yhteydenpito asiakkaisiin on meille tärkeää, näimme tavoitettavuuden kannalta oleelliseksi asiaksi ottaa toimiston käyttöön myös Etelä-Suomessa.” kertoo PiiMegan toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas.

Toiminta Vantaalla alkaa liukuvasti lokakuun aikana. Vantaan toimiston johtajaksi siirtyy verkkokaupan liiketoimintajohtaja Mika Myller. “Pidemmän aikaa olemme lähes viikottain kulkeneet Helsingissä asiakastapaamisissa. On luontevaa perustaa toimisto myös pääkaupunkiseudulle.“ verkkokaupan liiketoimintajohtaja Mika Myller kertoo.

Jatkossa Oulussa verkkokaupan yhteyshenkilönä toimii projektipäällikkö Tuomas Keskitalo. “Toimimme Tuomaksen kanssa rinnakkain ja tiiviissä yhteistyössä. Verkkokauppa-asioissa meihin molempiin voi ottaa yhteyttä. Tällä tavalla asiakkailla on enemmän väyliä kertoa terveisensä meille. Myös minä vierailen Oulussa useita kertoja kuukaudessa, koska haluan tavata Oulun ihmisiä kasvotusten.” kertoo Mika Myller.

PiiMegan toimisto löytyy Helsinki-Vantaa lentoaseman kupeesta osoitteesta Teknobulevardi 3-5, Vantaa.

Lisätietoja:

PiiMega Oy
Toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas, 0400 587 557, vesa-pekka.palokangas@piimega.fi
Verkkokaupan liiketoimintajohtaja Mika Myller, 040 7462 841 mika.myller@piimega.fi

PiiMega® Oy on vuonna 1998 perustettu vakavarainen, nopeasti kasvava ohjelmistotalo, joka suunnittele asiakkaan prosessien mukaisia ohjelmistoja valmiista ohjelmistokomponenteista. PiiMega toimittaa myös Magento verkkokaupparatkaisuja. PiiMegan liikevaihto vuonna 2013 oli vajaa 2,5 miljoonaa euroa. Yritys työllistää n. 40 IT­ alan huippuammattilaista, joilla on pitkä kokemus ohjelmistojen suunnittelu-­ ja kehitystyöstä sekä vankka toimialaosaaminen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs