Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Nyt Hervannasta Helsinkiin – Pohjolan Liikenteen uudet pikavuorot Tampere-Helsinki-välille

Pohjolan Liikenne

Nyt Hervannasta Helsinkiin – Pohjolan Liikenteen uudet pikavuorot Tampere-Helsinki-välille

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2016 klo 16:31
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenne avaa 21. maaliskuuta uuden vaihtoehdon Tampereen ja Helsingin väliseen matkustukseen. Uudella pikavuororeitillä on viikoittain tarjolla yli 80 uutta bussivuoroa siten, että arkipäivisin vuoroja on kumpaankin suuntaan seitsemän ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kolme. Bussimatkan hinta on edullisimmillaan viisi euroa verkkokaupassa www.pohjolanliikenne.fi.

Uusi yhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Bussireitti alkaa Tampereella Pyynikintorilta. Kyytiin pääsee keskustassa myös rautatieaseman, Kalevan ja jäähallin pysäkeiltä, joiden kautta reitti kulkee Hervannan valtaväylää pitkin, pysähtyen Hervantakeskuksessa Kylmäsuonkadun pysäkillä. Hervannasta uudet vuorot tarjoavat varsinkin opiskelijoille sujuvan ja helpon yhteyden suoraan pääkaupunkiseudulle sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Pikavuoro pysähtyy ennen Kampin linja-autoasemaa Vantaan Keimolassa, josta on lyhyt kävelymatka Kivistön asemalle ja sieltä edelleen Kehäradan kautta sujuvasti lentoasemalle. Lisäksi bussi pysähtyy Pirkkolantien pikavuoropysäkillä, josta on hyvät yhteydet HSL:n runkolinjaan 550 eli ns. Jokeri-linjaan, sekä Helsingin Oopperalla, josta pääsee helposti Olympiastadionille, Helsingin Jäähallille ja Linnanmäelle. Ajoaika Hervannasta Helsinkiin on noin kaksi tuntia ja 20 minuuttia.

Arkivuorot palvelevat hyvin varsinkin aamuksi Helsinkiin kello kahdeksaan, yhdeksään ja kymmeneen matkustavia. Iltapäivään tulee vastaavasti tarjolle kattavasti paluuvuoroja Tampereelle. Myös erilaisten tapahtumien yhteydessä voidaan liikennöidä myöhäisvuorot kumpaankin suuntaan. Tampere-Helsinki-aikataulut.

Pikavuoroilla monipuoliset palvelut

Pohjolan Liikenteen lilanvärisissä pikavuorobusseissa on monipuoliset vakiopalvelut.

Matkalla voi työskennellä tai selata verkkoa kätevästi ilmaisen wlanin avulla, ja useimmissa busseissa on sähköpistokkeet mobiililaitteiden latausta varten. Infomonitoreista näkyy oman matkan eteneminen kartalla reaaliaikaisesti. Näkyvissä ovat myös pysäkkitiedot sekä vaihto- ja jatkoyhteydet. Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtevien lentojen aikataulut ovat nähtävillä reiteillä, joilta on yhteys lentoasemalle. Infomonitori kertoo myös bussin palveluista ja välittää matkan aikana säätietoja sekä jatkuvasti vaihtuvia uutisia.

Pohjolan Liikenteen busseissa on mukavat ja väljät istuma- ja matkatavaratilat, joissa mukana kulkevat sekä lemmikit, lastenrattaat että polkupyörät. Yksinmatkustavien lasten bussimatka sujuu turvallisesti Lapsipassin avulla.

Liput helposti verkkokaupasta tai kuljettajalta

Pohjolan Liikenteen pikavuoroihin saa liput helpoiten omasta monipuolisesta verkkokaupasta www.pohjolanliikenne.fi. Uusille vuoroille on nyt tarjolla lippuja edullisimmillaan viidellä eurolla. Liput voi ostaa myös autosta kuljettajalta käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Verkkokaupassa on tarjolla useita lippuvaihtoehtoja, joista on helppo valita itselle sopivin.

Pohjolan Liikenteen pikavuoroja liikennöidään ennestään reiteillä Helsinki-Salo-Turku, Rauma-Turku, Helsinki-Loviisa-Karhula-Kotka, Helsinki-Lahti-Mikkeli-Kuopio-Kajaani, Helsinki-Porvoo-Kouvola-Lappeenranta ja Kotka-Lahti-Tampere.

Lisätietoja Pohjolan Liikenteen pikavuoroista ja lipuista www.pohjolanliikenne.fi.

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Heikki Alanko, Oy Pohjolan Liikenne Ab, puh 040 8623 745

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 900 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin.  Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs