Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Lisäliikennettä ja reittimuutoksia Valio-Jukolan aikana

HSL Helsingin seudun liikenne

Lisäliikennettä ja reittimuutoksia Valio-Jukolan aikana

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2012 klo 09:40
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Suunnistuskilpailu Valio-Jukola kisataan Vantaan Hakunilan maastossa 16.–17. kesäkuuta. Suurtapahtumaan odotetaan yhteensä jopa 70 000 osallistujaa ja katsojaa. HSL kannustaa käyttämään joukkoliikennettä tapahtuman aikana järjestämällä lisäliikennettä.

Bussilinja 68X kulkee Hakunilan urheilupuiston ja Tikkurilan aseman väliä 10–20 minuutin välein. Seutulinjalla 740 on lisälähtöjä molempina päivinä. Bussi 741N liikennöi sunnuntaina aamuyöllä ja aamulla ylimääräisiä vuoroja. Myös linjalla 62 on lisälähtö Mellunmäestä Hakunilaan sunnuntaina aamuyöstä klo 3.35.

Suunnistuskilpailu aiheuttaa reittimuutoksia Hakunilassa bussilinjoilla 69 ja 742. Hevoshaantien ja Sotungintien liikenne katkaistaan lauantaina klo 8 – sunnuntaina klo 16. Linjat 69 ja 742 ajavat tänä aikana poikkeusreittiä Hakunilantie–Koulutie–Kuninkaanmäentie. 

HSL on mukana Valio-Jukolassa myös tarjoamalla kisaan akkreditoiduille vapaan matkustusoikeuden. Kun suurtapahtumien aikana käytetään aktiivisesti joukkoliikennettä, myös muun liikenteen sujuminen on taattu. Toimivan joukkoliikenteen ansiosta tapahtumien pitäminen pääkaupunkiseudulla on houkuttelevaa ja helppoa.

Lisätietoja reittimuutoksista ja lisäliikenteestä: www.hsl.fi ja HSL:n liikennetarkastaja Esa Sauvola (040 767 0522).

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää, ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs