Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Lahden matkakeskus luovutetaan käyttöön – tervetuloa tiedotustilaisuuteen

Lahden kaupunki

Lahden matkakeskus luovutetaan käyttöön – tervetuloa tiedotustilaisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2016 klo 11:43
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tiedotustilaisuus medialle keskiviikkona 20.1.2016 alkaen klo 9.00 BW Tower (Askonkatu 2) 8. krs

BW Towerissa ei ole asiakaspysäköintiä mutta kulkuopasteeseen merkitty henkilökunnan pysäköintialue (Askonkatu 6) on käytettävissä. Muut pysäköintipaikat talon läheisyydessä ovat yksityisiä.

Tiedotustilaisuudessa klo 9.00–10.00 keskustelua alustavat toimialajohtaja Matti Kuronen ja projektipäällikkö Riitta Niskanen Lahden kaupungilta, yksikönjohtaja Ari Bergström YIT:ltä, pääsuunnittelija Samuli Miettinen JKMM Arkkitehdit Oy:stä sekä alueen toimijoita kuten VR:n Matkahuollon ja linja-autoliikennöitsijöiden edustajat.

Tilaisuuden lopuksi klo 10.00–11.00 YIT:n projektipäällikkö Timo Parikka opastaa kävelykierroksen matkakeskuksessa. Kävelykierrokselle osallistuvat myös projektikoordinaattori Taina Kuparinen Sitosta sekä JKMM:n arkkitehdit Samuli Miettinen ja Tuomas Raikamo.

Tarjoilua varten ilmoittauduthan viimeistään 18.1.2016 osoitteeseen anu-liisa.ronka@lahti.fi.

Lisätiedot:

Viestintäsuunnittelija Anu-Liisa Rönkä
anu-liisa.ronka@lahti.fi, 050 559 4240

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs