Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » KUTSU: Tervetuloa Matkarauhan julistukseen Kompassitasolle

HSL Helsingin seudun liikenne

KUTSU: Tervetuloa Matkarauhan julistukseen Kompassitasolle

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2012 klo 09:06
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Me joukkoliikennetoimijat HSL, HKL, VR, Trafi ja Veolia haluamme parantaa matkustajien ja työntekijöiden turvallisuutta. Samalla haluamme viestiä vahvasti suvaitsevaisuuden puolesta. Julistamme uudelle vuodelle 2012 Matkarauhan koko Helsingin seudulle 10.1. klo 9 Helsingin Rautatientorin metroaseman Kompassitasolla.

HSL:n toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi kertoo tilaisuudessa joukkoliikenteen turvallisuudesta. Paikalla ovat myös HSL:n hallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki, Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri, HKL:n toimitusjohtaja Matti Lahdenranta, VR:n lähiliikennejohtaja Antti Korhonen ja Veolian turvallisuudesta vastaava johtaja Juha Nykänen sekä HSL:n turvallisuusstrategiasta vastaava Sami Aherva. Lisäksi tilaisuudessa esiintyy Tapiolan kuoro Pasi Hyökin johdolla.

Julistus käynnistää Matkarauhaa-kampanjan, jolla kehotetaan matkustajia jakamaan oma rauhantoivotuksensa verkossa. Samana päivänä julistus kuulutetaan pääkaupunkiseudun juna- ja metroasemilla sekä Kampin terminaalissa klo 12 ja 16.30. Tiistaina julkaistaan myös Ville Venton säveltämä ja Jukka Pojan esittämä Matkarauhaa-kappale.

MILLOIN: tiistaina 10.1.2012 klo 9

MISSÄ: Rautatientorin metroaseman Kompassitaso

Ilmoittautuminen ja haastattelupyynnöt: pirkko.repo@hsl.fi ja p. 050 385 5054

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista.Yhteystietoja medialle http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs