Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Jyväskylän ja Seinäjoen väliset junat korvataan linja-autoilla

VR Group

Jyväskylän ja Seinäjoen väliset junat korvataan linja-autoilla

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2015 klo 10:02
Julkaisija: VR Group

Ratatöiden vuoksi kaikki Jyväskylä–Seinäjoki-välin junat korvataan linja-autoilla 4.-9. heinäkuuta. 

Ensimmäinen korvattava juna on Jyväskylästä lauantaina 4.7. klo 16.28 lähtevä taajamajuna H 485. Seinäjoelta Jyväskylän suuntaan ensimmäinen korvattava juna on klo 16.34 lähtevä taajamajuna H 450. 

Bussit kiertävät kaikkien väliasemien (Petäjävesi, Keuruu, Haapamäki, Pihlajavesi, Myllymäki, Eläinpuisto-Zoo, Ähtäri, Tuuri, ja Alavus) kautta.  Jyväskylästä Seinäjoelle liikennöiviltä busseilta on Haapamäellä yhteydet kiskobussilla Tampereen suuntaan, mutta Seinäjoelta Jyväskylään ajavilta busseilta ei yhteyksiä Haapamäeltä Tampereen suuntaan ole.

Ensimmäiset junat, jotka liikennöivät katkon jälkeen, ovat Jyväskylästä Seinäjoelle torstaina 9.7. klo 16.28 lähtevä taajamajuna H 485 ja Seinäjoelta Jyväskylään klo 16.34 lähtevä taajamajuna H 450. 

Korvaavat linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja ja matka-ajat pidentyvät. Linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Niissä käyvät myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöiden vaikutuksista junaliikenteeseen saa asemilta, VR Asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 900 (1,99 euro/puhelu + pvm) tai Internetistä osoitteesta www.vr.fi. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs