Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Jukka Poika esiintyy Maailma kylässä –festareilla HSL:n nimikkoartistina

HSL Helsingin seudun liikenne

Jukka Poika esiintyy Maailma kylässä –festareilla HSL:n nimikkoartistina

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2012 klo 11:32
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n ja Maailma kylässä –festivaalin yhteistyö jatkuu. Tänä vuonna HSL:n nimikkokonsertin tähtenä on Jukka Poika & Sound Explosion Band sunnuntaina 27.5. Konsertti on myös huipennus HSL:n Matkarauhaa –kampanjalle. Ennen Jukka Pojan esiintymistä lavalla luovutetaan kampanjasta saadut matkustajien toiveet päättäjille. Levylistojen kärkeä pitävän Jukka Pojan biisi on soinut alkuvuodesta myös Matkarauhaa –kampanjan tunnarina. Tällä hetkellä Matkarauhaa  -toivotuksia on koossa jo lähes 5 000, ja niiden keruu festareilla luovutettavaa kirjaa varten jatkuu aina toukokuun puoliväliin saakka.

Maailma kylässä -festivaali järjestetään 26.–27.5. Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla, lauantaina kello 11-20 ja sunnuntaina kello 11-18. Festivaalin kaikkiin tapahtumiin ja konsertteihin on vapaa pääsy. Festivaalin kulttuuriohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan 11.4. ja asiaohjelma 19.4. Tapahtuman pääjärjestäjä on Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa, joka on liki 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö.
Tänä vuonna teemana on demokratia, mikä näkyy etenkin asiaohjelmassa. Kulttuuriohjelma painottuu Lähi-Itään ja Pohjois-Afrikkaan.

Missä ja milloin:
Jukka Poika & Sound Explosion Band
Savanni-lava, su 27.5. klo 12.30-13.15

Lisätietoja:
Matkarauhaa -kampanja
viestintäjohtaja Mari Flink, HSL, puh. 040 715 0440

Kuuntele Jukka Pojan Matkarauhaa-biisi:
http://www.facebook.com/helsinginseudunliikenne/app_229771407099744

Tapahtuma ja ohjelmat:
promoottori Nelli Korpi, Maailma kylässä –festivaali, puh. 041 549 4524
www.maailmakylassa.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista.Yhteystietoja medialle http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs