Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » HSL:n Matkarauha-kampanjaan tullut jo yli 2000 toivetta

HSL Helsingin seudun liikenne

HSL:n Matkarauha-kampanjaan tullut jo yli 2000 toivetta

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2012 klo 09:00
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Ethän pliis ärjy bussissa, örvellä ratikassa, ördää metrossa…

Helsingin seudun joukkoliikennematkustajat toivovat matkarauhaa itselleen ja suovat sen mielellään myös toisille. HSL:n kampanjasivulle on kertynyt jo hieman yli 2000 toivetta, joissa toivotaan matkakumppaneilta huomaavaisuutta ja suvaitsevaisuutta muita matkustajia kohtaan.

HSL arpoo kampanjan aikana yhteensä 5 HSL:n vuosilippua matkarauhatoivotuksensa kampanjasivulla esittäneiden kesken. Ensimmäisessä arvonnassa vuosilipun voitti Maja Andersson. Seuraavat arvonnat ovat aina, kun sivuille on karttunut 2000 uutta toivotusta. Matkarauhatoivotuksia voi lukea ja täydentää omalla toivotuksella sivulla Matkarauhaa.fi

Matkarauha-biisi soi lauantaina 4.2. HIFK-Jokerit- matsissa Stadionilla.

Mistä Matkarauhassa on kyse?

Joukkoliikennetoimijat HSL, HKL, VR, Trafi ja Veolia kampanjoivat matkarauhan puolesta.
Kampanjalla halutaan parantaa matkustajien ja työntekijöiden turvallisuutta. Samalla halutaan viestiä vahvasti suvaitsevaisuuden puolesta. Kampanjan toinen vaihe käynnistyy helmi-maaliskuun vaihteessa, jolloin tavallisten matkustajien toiveet nousevat näkyville. Kampanjan päätteeksi matkustajien matkarauhatoiveet toimitetaan päättäjille.

Lisätietoja: viestintäjohtaja Mari Flink, puh. 040 715 0440

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista.Yhteystietoja medialle http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs