Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Eckerö Linen m/s Finlandialla taas ennätysvuosi

Eckerö Line Ab Oy

Eckerö Linen m/s Finlandialla taas ennätysvuosi

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2015 klo 14:35
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Vuoden 2014 alussa tehty aikataulumuutos siivitti Eckerö Linen matkustajamäärät hienoon kasvuun. Tuplavuorot ja uudet risteilytuotteet toivat yli 250 000 lisämatkustajaa edellisvuoteen verrattuna. M/s Finlandialla matkusti viime vuonna 21 prosenttia enemmän matkustajia kuin vuonna 2013.

Tammi–joulukuussa 2014 Helsinki–Tallinna-reittiä liikennöivä m/s Finlandia kuljetti yhteensä 1 380 000 matkustajaa, eli 21 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna (2013: 1 127 000 matkustajaa). Eckerö Line nosti markkinaosuuttaan reitillä 4 prosenttia.

Matkustajamäärien kasvun tärkein tekijä on onnistunut aikataulumuutos. Laivan päivälähtöjen määrä kaksinkertaistettiin vuoden 2014 alusta, ja tämä on otettu asiakkaiden keskuudessa innolla vastaan.

– Uudet aikataulut palvelevat paremmin erityisesti kauempaa tulevia asiakkaita ja antavat heille enemmän joustavuutta matkansa suunnitteluun, toimitusjohtaja Taru Keronen analysoi.

–Aikataulumuutokset ovat lisäksi mahdollistaneet uudet miniristeilytuotteemme.

Uutuusristeilyt vetäneet väkeä

Suosittujen Päivä Tallinnassa -risteilyjen ja hotellimatkojen lisäksi Eckerö Line lanseerasi 2014 uutuutena Päivä laivalla- ja Ilta laivalla -miniristeilyt. Kuuden tunnin miniristeily mahdollistaa vaikkapa tehokkaan kokouspäivän tai rentouttavan irtioton arjesta. Risteilylle on myös mahdollista ottaa auto parkkiin edullisesti.

20-vuotisjuhlavuotta vietettiin näkyvästi

Ohjelmayhteistyö Nelosen huippusuositun Vain Elämää -ohjelman kanssa syksyllä 2014 oli menestys. Fanikatsomoissa tunnelma nousi kattoon, ja yhtiön tunnettuus kasvoi televisioyhteistyön ansiosta kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle.

Mittavat investoinnit alkuvuonna

M/s Finlandian määräaikaishuolto tehdään Turun korjaustelakalla Naantalissa 7.–22.1.2015. Alukselle rakennetaan telakoinnin aikana uusi palveleva kokouskeskus. Laivan myymälämaailma uusiutuu täydellisesti, ja baarivalikoimaan tulee uusia vaihtoehtoja.

23.1.2015 lähtien laiva lähtee Helsingistä Tallinnaan joka päivä klo 8.30 ja 15.30. Myös paluumatkalle on kaksi vaihtoehtoa: Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.00 ja klo 18.45.

M/s Finlandia on kulkenut Helsingin ja Tallinnan välisessä liikenteessä kaksi vuotta. Se on reitin ainoa Suomen lipun alla oleva laiva.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Taru Keronen, Eckerö Line, taru.keronen@eckeroline.fi puh. 050-66209

 

Liitetiedostot

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2014 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1 380 000 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs