Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Aikuisen mukana kulkevat alle 7-vuotiaat matkustavat nyt maksutta Lappeenrannan kaupunkiliikenteessä

Lappeenrannan kaupunki

Aikuisen mukana kulkevat alle 7-vuotiaat matkustavat nyt maksutta Lappeenrannan kaupunkiliikenteessä

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 08:49
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Aikuisen mukana kulkevat alle 7-vuotiaat lapset matkustavat Lappeenrannan kaupunkiliikenteen busseissa maksutta. Muutos astui voimaan pääsiäisen jälkeen 7. huhtikuuta 2015.  Etu on voimassa numerolinjoilla 1, 2, 3, 3K, 4, 5, 9 ja 10 ajavissa busseissa.

Jos aikuisen mukana on lastenvaunuissa tai rattaissa kulkeva pikkulapsi, aikuiseltakaan ei peritä maksua. 

Kaupungin liikenneinsinööri Birgitta Nakarin mukaan muutos hyödyttää paitsi lapsiperheitä myös päivähoitolasten kanssa liikkuvia. 

– Alle 7-vuotiaiden maksuton kyyti aikuisen seurassa tarkoittaa, että myös päiväkoti- ja perhepäivähoitolapset liikkuvat bussikyydillä maksutta. Hoitajakin pääsee veloituksetta, jos joku lapsista on rattaissa. Nyt perheiden ja ryhmien kannattaa lähteä esimerkiksi Hiekkalinnalle useita kertoja kesässä, onhan Hiekkalinnallekin vapaa pääsy, Nakari kannustaa.  

Lappeenrannassa valmistellaan parhaillaan Waltti-maksujärjestelmän käyttöönottoa kaupunkiliikenteeseen, mutta ainakin kesäaikana käytetään vielä entistä maksujärjestelmää. 

LISÄTIETOJA 

Liikenneinsinööri Birgitta Nakari
puh. 040 502 5263
birgitta.nakari@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs