Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » ABC Joutsa avataan 13.6. Uuden dieselin myynti alkaa Keski-Suomessa

Osuuskauppa Keskimaa

ABC Joutsa avataan 13.6. Uuden dieselin myynti alkaa Keski-Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2013 klo 09:45
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan uusi ABC-liikennemyymälä avaa ovensa Joutsan Oravakivensalmella torstaina 13.6 kello 10. Joutsan luonnonläheinen liikennemyymälä tarjoaa nelostien matkaajille paikallisuutta korostavat ravintolapalvelut ja mittarikentän laajan tuotevalikoiman. Lisäksi ABC Joutsassa palvelee Hesburger ja ABC Market.

 

Keskimaan seitsemäs ABC-liikennemyymälä työllistää vakituisesti 25 työntekijää ja kesällä lisäksi kymmenen kesätyöntekijää. Liikennemyymälän kokonaisinvestointi on suuruudeltaan noin viisi miljoonaa euroa. ABC Joutsa palvelee asiakkaitaan joka päivä kello 6-24.

 

 

Tervetuloa ABC Joutsan avajaisiin torstaina 13.6. kello 10.

Avauksessa ovat mukana Joutsan kunnanjohtaja Harri Nissinen, Heikki Stranden ABC-ketjuohjauksesta,  Keskimaan hallintoneuvoston jäsen Markku Arpiainen sekä ABC-liikennemyymäläpäällikkö Jouko Järvenpää.

 

 

Smart Dieseliä kolmesta myyntipisteestä

 

Liikennemyymälä ABC Joutsa sekä Tikkakosken ja Jyväskylän Hannikaisenkadun ABC-automaatit aloittavat uuden premium-laadun dieselin myymisen torstaina 13.6.

 

ABC-ketjun uusi Smart Diesel säästää sekä auton moottoria että ympäristöä.

 

– On hienoa tuoda asiakkaillemme myyntiin uusi tehokkaampi ja entistäkin ympäristöystävällisempi dieselpolttoaine, toimialajohtaja Heikki Tervanen sanoo.

 

Smart Diesel palaa tavallista dieseliä täydellisemmin ja tuottaa vähemmän lähipäästöjä. Puhdas palotapahtuma myös parantaa moottorin suorituskykyä ja lisää sen kestävyyttä. Täydellisemmän palotapahtumansa ansiosta Smart Diesel myös puhdistaa moottoria, jolloin moottori kuluttaa vähemmän polttoainetta.

 

Smart Diesel sopii kaikkiin dieselautoihin.

 

 

Lisätietoja:
Liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Tervanen, p. 010 767 3064, 050 593 5764.
Liikennemyymäläpäällikkö Jouko Järvenpää, p. 010 767 5941, 0400 546 526

 

 

Taustatietoa, uudenlainen ABC Joutsa

 

ABC Joutsa valmistui nelostien varteen keskelle kaunista Järvisuomea. Toimialajohtaja Heikki Tervanen sanoo, että ABC Joutsan suunnittelussa ja rakentamisessa on haluttu huomioida luonnonkaunis ympäristö sekä ympäristöturvallisuus. Rakennuksen yksityiskohdissa on haluttu korostaa pysähdyspaikan rentoutta ja mökkimäisyyttä.

 

– Muun muassa aseman polttonesteen myyntialue on allastettu läheisen vesistön suojelemiseksi, Tervanen kertoo.

 

Liikennemyymälä lämmitetään vähäpäästöisesti pelleteillä. ABC Joutsan kylmä- ja pakastekoneet toimivat ympäristöystävällisellä R407F –kylmäaineella, joka rasittaa ympäristöä huomattavasti vähemmän kuin tavanomaiset kylmäaineet. Lisäksi kylmäkaapeissa ja pakastimissa on energiaa säästävät ovet.

 

Uutta dieseliä ja paikallista ruokaa

 

ABC Joutsan mittarikentällä myydään poikkeuksellisesti viittä eri polttoainelaatua. Perinteisten 95- ja 98-oktaanisten bensiinien ja tavallisen dieselin lisäksi ABC Joutsan mittarikentällä myydään EkoFlex E85 –korkeaseosetanolia ja ABC:n uutta Smart Dieseliä.

 

ABC Joutsan ravintolapalvelut erottavat sen muista ABC-liikennemyymälöistä.

 

– ABC Joutsan ravintolavalikoimat ovat korostetun paikalliset. Ruokalistalta löytyy paikallisten tuottajien raaka-aineista valmistettuja annoksia, joissa maistuvat Järvisuomen maut, Tervanen kertoo.

 

Paikallisia yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Tupalan Leipä, Röykkälän lammastila ja Design Pylsy.

 

– ABC Joutsa sijaitsee ensimmäisen kahvikupin päässä Jyväskylästä ja ruokatauon päässä Helsingistä. ABC Joutsasta on matkaa Jyväskylään noin 75 kilometriä ja Helsinkiin noin 200 kilometriä, Tervanen kuvailee.

Osuuskauppa Keskimaa on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 112 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs