Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Äänekosken Viiskulman kiertoliittymän rakennustyöt etenevät suunnitellusti – kiertotie käytössä heinäkuun loppupuolelle asti

Liikennevirasto

Äänekosken Viiskulman kiertoliittymän rakennustyöt etenevät suunnitellusti – kiertotie käytössä heinäkuun loppupuolelle asti

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2016 klo 08:55
Julkaisija: Liikennevirasto

Äänekosken taajamassa sijaitsevan Viiskulman liikennevaloliittymän muuttaminen kiertoliittymäksi on hyvässä vauhdissa. Maanrakennus- ja kuivatustöistä suurin osa on jo tehty, ja myös kiveystyöt on aloitettu. Viiskulman urakka valmistuu rakennustöiden osalta elokuun puolessa välissä.

Rakennustöistä aiheutuu alueelle liikenteen poikkeusjärjestelyitä: Kauppakadun liittymä sekä maantien 642 liittymä pohjoisen suuntaan suljetaan, ja käytössä on kiertotie. Poikkeusjärjestelyt päättyvät 25. heinäkuuta.

 

Kiveystyöt on jo aloitettu Viiskulmassa.

Viiskulman kiertoliittymän rakennusurakka on yksi Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeen tieosuuden parannustöistä. Tiehankkeessa kehitetään valtatie 4:n ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi sekä parannetaan alempaa tieverkkoa. Ratahankkeessa parannetaan Äänekoski–Jyväskylä–Tampere -ratayhteyttä.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö, Liikennevirasto, Jarmo Niskanen
puh. 029 534 3127, jarmo.niskanen@liikennevirasto.fi

Seuraa hanketta:

www.liikennevirasto.fi/aanekoski
www.facebook.com/aanekoskenliikenneyhteydet

Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeessa parannetaan Äänekosken seudun ja koko Keski-Suomen liikenneyhteyksiä vastaamaan alueen kasvavia liikennemääriä. Samalla vahvistetaan alueen elinvoimaisuutta ja paikallisen elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Hankkeessa parannetaan Äänekoski – Jyväskylä – Tampere -ratayhteyttä sekä kehitetään valtatie 4:n ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi. Parannustyöt käynnistyivät kesällä 2015, ja hanke valmistuu ratatöiden osalta vuonna 2017, tietyöt jatkuvat vielä vuoden 2019 puolella.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs