Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Visit Saimaa-matkailumarkkinointi saksankielisille markkinoille

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Visit Saimaa-matkailumarkkinointi saksankielisille markkinoille

Kutsu.
Julkaistu: 24.02.2016 klo 13:05
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Aika: torstai 25.2.2016 klo 10-11

Paikka: Mikkelin matkailuneuvonta, Maaherrankatu 22, 50100 Mikkeli

Mikkeli ja Savonlinna ovat ulkomaan markkinoille suuntautuvan Visit Saimaa-markkinointiyhteistyön puitteissa käynnistäneet laajamittaisen online-markkinointikampanjan saksankieliseen Eurooppaan. Toimenpiteisiin sisältyy saksankielisen Visit Saimaa-verkkopalvelun kehittäminen inspiraation lähteeksi matkakohdetta etsiville ja hyödylliseksi informaatiokanavaksi matkaa suunnitteleville. Sivuston toteutuksessa on erityisesti panostettu asiakaslähtöisten ja monipuolisten sisältöjen luomiseen sekä sivuston löydettävyyteen sähköisissä kanavissa. Kampanjan tavoite on lisätä Saimaan tunnettuutta ja vetovoimaa sekä kasvattaa matkailijamääriä kohdemarkkinoilta.

Visit Saimaa sivusto valmistui ja online-markkinointikampanja käynnistyi .15.1. 2016.  Kampanjan ensimmäisessä vaiheessa luodaan houkuttelevaa kuvaa kohteesta. Toisessa vaiheessa pyritään tarjoamaan tietoa matkustuspäätöksen tueksi ja keräämään lisätieto- ja varauspyyntöjä. Kampanjalla vahvistetaan Visit Saimaa-verkkopalvelun näkyvyyttä ja ohjataan Saimaasta ja Suomesta kiinnostuneita käyttäjiä verkkopalveluun.

Kampanjan ensimmäisen vaiheen puolivälissä tuloksena on ollut 16,9 miljoonaa näyttöä ja 33 836 klikkausta verkkopalveluun. Markkinoinnissa mukana olevista teemoista eniten kiinnostusta ovat herättäneet luontomatkat (7593 klikkausta), perhelomat (4786) ja sauna (4186). Myös kulttuuri ja melonta ovat nousseet kiinnostavimpien sivustojen kärkeen.

Visit Saimaa-markkinointi Saksan markkinoilla jatkuu keväällä ja syksyllä. Tavoitteena on ympärivuotisen matkailun kasvattaminen ja jo myös kesän 2017 markkinointi. Verkkopalveluun pyritään saamaan hakukoneista luontaista käyttäjäkuntaa mielenkiintoisen ja hakusanaoptimoidun sisällön avulla.  Online-markkinointikampanjoita jatketaan tarkemmin kohdennettuina aloituskampanjasta saatua asiakastietoa hyödyntäen ja samalla painopistettä siirretään imagomarkkinoinnista myynnin toteutumiseen.

Saksan markkinointia kehittävät kilpailutuksen voittaneet Tourismusdesign GmbH (Tulln, Itävalta) sekä Prodinger GFB GmbH (München) yhdessä. Visit Saimaa markkinointia toteutetaan yhdessä Etelä-Savon matkailun kärkiyritysten kanssa. Toimintaa resursoidaan Visit Saimaa & Mikkeli Region ja Savonlinna Destination Visit Saimaa 2020 –hankkeista, joita hallinnoivat Mikkelin Kehitysyhtiö Miksei Oy ja Savonlinnan Yrityspalvelut Oy.  Hankkeet toteuttavat markkinointi- ja myyntitoimenpiteitä Saimaan alueen päämarkkinoille Venäjälle ja Keski-Eurooppaan sekä pyrkivät avaamaan Aasian markkinoiden mahdollisuuksia erityisesti Kiinan ja Japanin osalta. Toimenpiteiden toteutusta koordinoidaan myös neljän Itä-Suomen maakunnan kanssa Lakeland Finland-kattobrändin alla.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää tiedotustilaisuuteen 25.2.2016, klo 10-11, Maaherrankatu 22, Mikkeli.

Liitetiedostot

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.Lisää yrityksestä www.mikseimikkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs