Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » VIP-kutsu: Spa & Show

Flamingo Spa

VIP-kutsu: Spa & Show

Kutsu.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 16:30
Julkaisija: Flamingo Spa

Miltä kuulostaisi +32° asteinen rentouttava kylpyläkokemus ja viihtyisä show?

Feel Good Friday - Spa & Show
Flamingo K20 Spassa on joka perjantai klo 18 alkaen Feel Good Friday! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu kun nauttien hyvästä show’sta +37 asteisessa altaassa, siemaillen virkistävää juomaa? Tutustu tarkemmin talven Feel Good Friday ohjelmistoon täältä.

Tervetuloa kuplivaan VIP-tilaisuuteen
Järjestämme bloggaajille kuplivan VIP-tilaisuuden pe 23.10 klo 17.30. Luvassa on Flamingo Span tilojen esittelyä ja lasi kuohuvaa viihtyisässä PALMU-huoneessamme. Tämän jälkeen kutsumme teidät viettämään viihtyisää iltaa K20 kylpyläämme. 23.10 esiintymisvuorossa ovat elämykselliset Peter Hess – äänikylvyn soittajat ja loppuillasta perjantaitunnelmaa luo DJ. 

Ilmoitathan ke 21.10. mennessä s-postitse: eva.lonnqvist@flamingospa.fi, pääsetkö paikan päälle ja tuletko avecin kanssa. 15 ensimmäistä mahtuu mukaan! Huom. K20 kylpylän ikäraja on 20 vuotta.

Ota hyvä ystävä mukaan ja viettäkää kuplivan ihana ilta – toivottavasti nähdään!

 

+32 asteisin terveisin,

Eva Lönnqvist
Markkinointipäällikkö
Flamingo Spa
Tasetie 8
FI-01510 Vantaa
Tel +358 (0) 20 7785 253

Liitetiedostot

Flamingo Spa on pääkaupunkiseudun suurin rentoutumiskeidas, vain 35 minuutin päässä keskustasta! Meiltä löytyy vauhdikas Vesipuisto, lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari, K20 aikuisten Spa, Flamingo Beauty kauneushoitola ja yli kolmekymmentä ylellistä hoitohuonetta. www.flamingospa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs