Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Victory Motorcycles® esittelee vaikuttavan malliston vuodelle 2015

Oy Otto Brandt Ab

Victory Motorcycles® esittelee vaikuttavan malliston vuodelle 2015

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 09:30
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

Victory on kauttaaltaan tasokasta amerikkalaista laatua, jonka päällimmäiset ominaisuudet ovat luotettavuus ja kestävyys. Victoryn perusajatus on, että omaperäisestä tyylistä, ajo-ominaisuuksista ja laadusta ei tingitä. Huippusuunnittelijoiden käden jälki näkyy Victoryn jokaisessa pienimmässäkin yksityiskohdassa. Jokainen malli on intohimoisten suunnittelijoiden luoma taideteos, oma ainutlaatuinen persoonansa. Ja vuoden 2015  mallit ovat mielenkiintoisempia kuin koskaan.

Joukkoa johtaa uusi Gunner®, ABS-jarruilla varustettu cruiseri, joka aitoon jenkkityyliin sopii loistavaksi aihioksi jokaisen motoristin sisällä asuvalle pienenelle customojalle. Victory Magnum tuo äärimmilleen viedyn bagger-tyylin kaduille vaikuttavalla 21” etupyörällään ja Cross Country –matkapyöriin on nyt saatavana tehtaan omien maalarimestareiden käsin toteuttamat erikoismaalaukset. Turvallisuuttakaan ei olla unohdettu. ABS-jarrut ovat tulleet moniin Victory-malleihin vakiovarusteiksi.   

Kaikki vuoden 2015 Victory-moottoripyörät on varustettu tehokkaalla ja luotettavalla 106 kuutiotuumaisella (1731 cc) Freedom V-Twin –moottorilla. Moottori on ilma- ja öljyjäähdytteinen neliventtiilikone, joka tuottaa parhaimmillaan 97 hevosvoiman tehon ja peräti 139 Nm väännön. Moottori paitsi tehokas, myös taloudellinen ja vaivaton huoltaa. Freedom V-Twin on kookas ja komea voimanlähde, joka istuu jokaiseen Victoryyn sulavasti ja on merkittävä osa kaikkien Victoryjen uljasta ulkonäköä.

Gunner – vuoden 2015 kuumin uutuus.

Gunner on Victoryn uutuus cruiseri vuodelle 2015. Gunner on ensimmäinen raskaan sarjan muskelipyörä, johon on tuotu kevyemmistä Bobber-tyylisistä pyöristä tuttu muotokieli. Gunner erottuu kilpailijoistaan erinomaisella käsiteltävyydellä ja ajomukavuudella sekä kaupungissa että maantiellä.  Keskitapit ja todella matala (635 mm) istuinkorkeus tekevät kaikille aiemmin pienemmillä pyörillä ajaneille siirtymisen aitoon isojen poikien muskeliin äärimmäisen houkuttelevaksi. Myös ABS-jarrut ja näyttävät 24-puolaiset 16” alumiinivanteet löytyvät Gunnerista vakiovarusteena.

Värit: Suede Green Metallic /Suede Titanium Metallic ja Black

High-Ball

Old-School-asenteella ja vahvalla tyylitajulla omaksi persoonakseen rakennettu huippusuosittu High-Ball saa vuodelle 2015 pinnavanteisiinsa mustaa maalia ja näyttävät valkosivurenkaat. Tylyn ilmeen viimeistelevät Ape Hanger –ohjaustanko ja mattamusta väri. Vuoden 2015 mallissa ABS-jarrut vakiona.

Väri: Suede Black

Judge

Judgen koko ulkoasu henkii suorituskykyä, mutta myös ajomukavuus, ergonomia ja ketteryys mutkateillä ovat Judgen ominta aluetta. Tälle vuodelle pyörän suorituskykyä on kasvatettu lisäämällä ABS-jarrut vakiovarusteeksi. Sillä kuten asiantuntija sanovat: Paras tapa kasvattaa todellista nopeutta on parantaa pysähtymisvoimaa.

Värit: Blue Fire tai Havasu Red Pearl

Boardwalk

Victory Boardwalk suunniteltiin tyylikkääksi moderniksi klassikoksi. Pyöräksi, joka henkii aitoa asennetta. Boardwalkin DNA:n muodostaa leppoisa, ultra-mukava ajoasento, jonka viimeistelevät kromiset astinlaudat ja leveä ohjaustanko. Kuusiportaisen vaihdelaatikon Overdrive pudottaa kierrokset matka-ajossa alas taaten pehmeän ja rauhallisen tunnelman. Vakiovarusteiksi siirtyvät ABS-jarrut takaavat leppoisan tunnelman jatkumisen kaikissa olosuhteissa.

Väri: Pearl White

Hammer S / 8-Ball

Victoryn Hammerit esittäytyvät vuonna 2015 kahdella eri versiolla. Hammer on voimaa uhkuva tehdas-custom totuttua tanakammalla asenteella. Perinteinen matala muotokieli, Upside down –etuhaarukka ja massiivinen, 250 mm leveä takarengas kertovat ulkopuolisellekin mistä näissä malleissa on kysymys. Kun Hammerin Freedom V-Twin puhuu, muut kuuntelevat.

Värit: Hammer S – Fireball Red / Hammer 8-ball – Gloss Black

Vegas 8-Ball

Victory Vegas 8-Ballissa on onnistuttu yhdistämään tyylikkyys ja voima tavalla, joka saa päät kääntymään. Vegas 8-Ball edustaa ehkä parhaiten Victoryn koko ajatusmaailmaa. Vapaus perinteisistä rajoista synnyttää parhaimmillaan jotain täysin ajatonta ja omaperäistä; Oman tyylin ja oman näkemyksen, jota jokainen voi viedä eteenpäin omien intohimojensa suuntaan. Tämä upea, pelkistetty moottoripyörä on hinta-laatusuhteeltaan lähes lyömätön.

Väri: Gloss Black     

Uutuus: Victory Magnum

Vuoden 2015 toinen suuri uutuus Victoryltä. Tämä pyörä kääntää taatusti päät missä se ikinä liikkuukin, eikä vähiten uskomattomien kolmivärimaalaustensa ansiosta. Uudessa Magnumissa on markkinoiden suurin, 21” eturengas, led-ajovalot ja totta kai myös markkinoiden tehokkain äänentoistojärjestelmä, kuusi kaiutinta ja 100 wattia. Vakiona myös Bluetooth, USB ja iPod –yhteensopivuus.  Magnumin perää on laskettu tuuman verran, istuinkorkeutta on myös madallettu ja takalokasuojan sekä takalaukkujen muoto on suunniteltu uudelleen kokonaan yhtenäiseksi takaosaksi. Näin Magnumiin on saatu uskomattoman sulavalinjainen profiili. Uusi Magnum on varustettu ABS-jarruilla.

Värit: Magnum Red ja Supersteel Grey / Plasma Lime ja Silver / Metasheen Black ja Supersteel Grey / Ness Midnight Cherry

Cross Country – nyt myös käsin maalattuna

Victory Cross Country oli pyörä, joka muutti vallitsevat käsitykset siitä, minkälainen baggerin tulee olla. Cross Countryssä on suorituskykyinen moottori, äärimmäisen jäykkä runko, kunnolla suojaava kate ja muotoilu, joka on erittäin moderni, mutta silti perinteitä kunnioittava. Tässä custom-matkapyörien mullistajassa on vuonna 2015 myös ABS-jarrut vakiona.

 Cross Countryn saa vuonna 2015 myös erikoistilauksesta käsin toteutetuilla erikoismaalauksilla. Jokainen Factory Custom Paint –pyörä on yksilöllinen, parhaista materiaaleista luotu mestariteos. Ihailevien katseiden keskipiste. Ja täysin ansaitusti.

Väri: Suede Titanium Metallic

Factory Custom värit: Two Tone Suede Sunset Red over Black / Suede with Red Pinstripes / Havasu Red with Black Flames

Cross Country Tour

Victoryn touring-malli, jonka selässä matkat mitataan päivissä ja viikossa, ei kilometreissä. Jossain 200 ja 400 kilometrin välissä kuljettajat alkavat arvostaa aiempaa enemmän Victoryn suunnittelijoita. ABS-jarrut, kunnolla suojaava kate, lämmitettävät kahvat ja istuimet, vakionopeussäädin, kunnollinen äänentoistojärjestelmä, ja asialliset tavaratilat erottavat Cross County Tourin kilpailijoistaan.

Värit: Two Tone Havasu Red Pearl ja Black / Two Tone White Pearl ja Grey

Vision Tour

Vision Tour on nimensä mukaisesti uuden ajan matkapyörä kaikille niille, jotka ovat kyllästyneet tavanomaiseen ja vanhanaikaiseen. Vision Tour on loistavasti varusteltu, täysverinen luksustourer vaativaan makuun. Mykistävässä muotoilussa täyskate mittaristoineen ja audiojärjestelmineen yhdistyy saumattomasti sivulaukkuihin ja selkänojalliseen, säädettävällä lämmityksellä varustettuun istuimeen. Tässä on pyörä kuin veistos.

Väri: Sunset Red

 

 

 

 

www.victory.fi www.victorymotorcycle.com

Maahantuoja:
 Brandt-Polaris Oy Tuupakantie 7 C 01740 Vantaa 020 7757 200

Jälleenmyynti:
Bike World Oy, Tuupakantie 7 B 01740 Vantaa 020 7757 300 
Bike World Oy, Vahdontie 30 20320 Turku 020 7757 340 
Bike World Oy, Keskuojankatu 14 33900 Tampere 020 7757 360 
Keljon Konehuolto, Sysmäntie 1 40453 Jyväskylä 020 7571 740 
Letec Oy, Kurjentie 5 63500 Lehtimäki 044 300 1015 

Lisätietoja antaa:

Vesa Ylä-Outinen
Moottoripyörä Myynti
Brandt-Polaris Oy
Tuupakantie 7 A
FI- 01740 VANTAA - Finland
Mobile +358 40 848 5120 
vesa.yla-outinen@brandt.fi

Liitetiedostot

Victory-moottoripyöriä edustava Brandt-Polaris Oy on Suomen suurin maastoajoneuvojen maahantuoja, ja se on osa 110-vuotiasta Otto Brandt -konsernia. www.victory.fi www.polaris.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs