Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uusintakutsu: Pohjoismaalaisten naisten villit luontokuvat esillä Haltian uudessa näyttelyssä

Suomen luontokeskus Haltia

Uusintakutsu: Pohjoismaalaisten naisten villit luontokuvat esillä Haltian uudessa näyttelyssä

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2016 klo 12:34
Julkaisija: Suomen luontokeskus Haltia

Kutsu tiedotusvälineille 10.6. klo 10 

Suomen luontokeskus Haltian uusi erikoisnäyttely Sixty Chicks & Wild Pics tuo naisnäkökulmaa luontokuvaamiseen. 60 suomalaisen, ruotsalaisen ja norjalaisen naisen luontokuvat purkavat luontokuvauksen stereotypioita monella tasolla. Näyttelyn 60 naisesta suurin osa on harrastajaluontokuvaajia, mutta joukossa on myös ammattikuvaajia. Mukana on kuvaajia tutkijoista kampaajiin ja opettajista eräoppaisiin, ja osa on valokuvannut melkein koko ikänsä. Myös stereotypia parrakkaasta eränkävijä–luontokuvaajasta murtuu.

Näyttelyn avauksen aattona, perjantaina 10. 6. kello 10 alkavassa tilaisuudessa kuulet näyttelykierroksella valokuvaajilta miten villit kuvat ovat syntyneet. Haltian johtaja Tom Selänniemi ja näyttelypäällikkö Petri Ryöppy myös kertovat mitä muuta uutta Haltiassa tapahtuu.

Tervetuloa!

Tilaisuus alkaa 10.6. klo 10, osoitteessa Nuuksiontie 84, Espoo. Tilaisuuden kesto on noin 1,5 tuntia. Aamukahvit ja pientä purtavaa tarjolla kello 9.30 alkaen.
Näyttely avataan yleisölle 11.6.

Ilmoittautumiset tiistaihin 7.6. mennessä tiedottaja Outi Ala-Härköselle, outi.ala-harkonen@metsa.fi , puh 040 5173693.

www.haltia.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs