Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Uusia asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Palokkaan

TA-Yhtiöt

Uusia asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Palokkaan

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2016 klo 09:00
Julkaisija: TA-Yhtiöt

TA-Yhtiöt rakennuttaa Jyväskylän Palokkaan 25 uutta asumisoikeusasuntoa. Kerrostaloasunnot sijoittuvat uudelle Mannisenmäen alueelle, josta on hyvät kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan. Palokan liikekeskus palveluineen sijaitsee kävelyetäisyydellä ja lähistöllä on luonnonläheisiä ulkoilumaastoja järvimaisemissa. 

Mannisenrinne 7 on kuusikerroksinen kerrostalo, jossa on yksitasoinen siipiosa. Asunnot ovat saunallisia kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Viihtyisissä vaaleansävyisissä asunnoissa on laminaattilattiat, laatoitetut kylpyhuoneet sekä keittiöissä keraamiset liedet. Asumismukavuutta lisäävät sälekaihtimet ja lasitetut parvekkeet. 

Haku Mannisenrinne 7:n asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 28.8.2016 saakka. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 31.5.2017.

Mikä on asumisoikeusasunto? Asumisoikeusasukas maksaa 15 % osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asuntoon elinikäisen asumisoikeuden. Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso. Poismuuttaessa asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Jaana Koivisto, p. 045 7734 3804, jaana.koivisto@ta.fi

Liitetiedostot

 
TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä noin 15 000 asuntoa. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1000 – 1400 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.

www.ta.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs