Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Tomi Björck: ”Eettinen lahja on helppo tapa jeesata”

Suomen World Vision

Tomi Björck: ”Eettinen lahja on helppo tapa jeesata”

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2013 klo 11:04
Julkaisija: Suomen World Vision

Anna jouluna ystävälle riisikulho – arvokas lahja, joka auttaa kehitysmaassa. Muita tämän joulun eettisiä uutuuslahjoja ovat biokaasulaitos sekä tasa-arvo vammaisille.

World Vision -lahjakaupasta ostetulla eettisellä lahjalla on kaksi saajaa: toinen tuttu ja toinen tuntematon ystävä maailman köyhimmissä olosuhteissa. Jaettu lahja menee aina todelliseen tarpeeseen ja muuttaa jonkun elämää kehitysmaassa.

Riisikulho-lahjaa suosittelee myös World Vision -lähettiläs ja keittiömestari Tomi Björck.

– Kaverille, jolla on jo kaikki. Helppo tapa jeesata niitä, joilla ei ole juuri mitään.

Hyvää tekeviä lahjoja voi antaa myös ennen aattoa joulukortin sijasta tai pikkujoululahjaksi. Postitse tai sähköpostitse toimitettavan lahjakortin voi antaa tai lähettää läheiselle. World Vision huolehtii lahjan perille
toiselle saajalle kehitysmaassa.

Riisikulho (15 euroa)
Sri Lankassa riisi kuuluu jokaisen perheen ruokavalioon ja sitä syödään kaikilla päivän aterioilla. Lahjalla parannetaan kyläläisten viljelymahdollisuuksia ja tuetaan esimerkiksi kasteluvesialtaiden kaivamista. Lisäksi viljelijöitä koulutetaan suojelemaan ympäristöä.

Tasa-arvo vammaisille (40 euroa)
Vammaiset ovat kehitysmaiden köyhissä oloissa haavoittuvassa asemassa ja heidän elämäänsä varjostaa usein syrjintä. Lahjalla tuetaan vammaisten lasten koulunkäyntiä ja ihmisiä rohkaistaan ottamaan vammaiset huomioon tasa-arvoisina yhteisön jäseninä.

Vuohi (42 euroa)
Vuohi annetaan vähävaraiselle perheelle Intiassa tai Sri Lankassa. Vuohen ravitseva maito on tärkeää erityisesti lapsille, jotka juovat sitä päivittäin. Kilien myötä vuohesta saatu hyöty moninkertaistuu ja lisätuloilla voidaan kustantaa lasten koulu- tai lääkärikuluja. Kehitysmaan perheelle vuohi on kuin rahaa pankissa.

Biokaasulaitos (300 euroa)
Tämä pitkäikäinen lahja sisältää sammion, kaasuputken ja lieden. Biokaasu tuottaa energiaa ja lieden lisäksi perheet saavat koteihinsa myös valonlähteen. Lasten ei tarvitse käyttää kaikkea vapaa-aikaansa polttopuiden keräämiseen. Valo tuo turvaa sekä mahdollistaa läksyjen ja käsitöiden teon iltaisin.

Lisätiedot ja painokelpoiset kuvat eettisistä lahjoista:

Anna Pollari
tiedottaja
Suomen World Vision
anna.pollari@worldvision.fi
096 818 3017


Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. worldvision.fi

Eettisen lahjojen World Vision -lahjakauppa on osa järjestön pitkäkestoista varainhankintaa kehitysmaiden lasten ja perheiden auttamiseksi. worldvision.fi/lahjakauppa

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs