Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Teatteriravintolassa musiikkiviihdettä – lisäesityksiä syksyyn!

Oulun kaupunginteatteri

Teatteriravintolassa musiikkiviihdettä – lisäesityksiä syksyyn!

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2014 klo 12:24
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Teatteriravintolaan on tulossa lisäesityksiä tälle syksylle!

Perjantaina 7.11.2014 klo 20 on Kauko Röyhkän klubi-ilta. Illan aikana kuullaan mies ja kitara -versioita niin vanhoista kuin uudemmistakin Kauko-klassikoista. Liput 12 euroa. Kauko Röyhkän musiikkia kuullaan runsaasti myös hänen samannimiseen romaaniin pohjautuvassa musiikkinäytelmässä Poika Mancini, joka on parhaillaan kaupunginteatterin ohjelmistossa.

Yhdet vielä! – ja sitten lasku -esitys nähdään perjantaina 12.12. klo 19.30 ja lauantaina 13.12. klo 15 ja 19.30. Esitys tarjoaa illanviettoa loistavassa seurassa! Kohotetaan malja, lauletaan laulu, iloitaan ja muistellaan... Yksinäiset miehet, sinkkuleidit, kostonhimoiset vaimot - kaikki saavat äänensä kuuluviin! Estradilla nähdään Merja Larivaara, Elina Stirkkinen ja Kari-Pekka Toivonen sekä huikea Merzi Rajalan johtama orkesteri: Arja Paju (basso), Anna-Liisa Väkeväinen (piano ja harmonikka) ja Aarne Toivonen (rummut). Liput 22 euroa.

Liput nyt myynnissä.

Esitysten yhteydessä palvelee Teatteriravintola, p. 040 838 4808.

HUOM! Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita ensi-iltoihin ja muihin esityksiin. Liput, yhteydet ja järjestelyt tiedottajan avulla.

Lisätietoja tiedottaja Päivi Vuoti-Karvonen, puh. 044 703 7111, paivi.vuoti-karvonen@ouka.fi

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs