Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Taivaanranta Grill & Craft Beer - Kutsu median edustajille 8.4.2015 klo 12.

Teerenpeli Yhtiöt Oy

Taivaanranta Grill & Craft Beer - Kutsu median edustajille 8.4.2015 klo 12.

Kutsu.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 09:15
Julkaisija: Teerenpeli Yhtiöt Oy

Kun kaksi arvostettua käsityöammattilaista – keittiömestari ja panimomestari – kohtasivat, syntyi Taivaanranta Grill & Craft Beer. Tuon kohtaamisen jälkeen mikään ei ole ollut entisensä. Keittiömestari joukkoineen valmistaa käsityönä Teerenpeli Panimon oluiden seuraksi runsaita makuelämyksiä. Panimon omat tuotteet ovat olennainen osa ruoanvalmistusta, jolloin ruoan ja juoman yhteissointi on saumaton.

Miten Craft Beer yhdistyy ruokaan?

Tervetuloa kuulemaan lisää oluen ja ruoan yhdistelmistä. Pienpanimotoiminnasta ja Teerenpelin oluista on kertomassa toimitusjohtaja Anssi Pyysing. Ruoan ja juoman yhdistelmiä tarjoilee keittiömestari Toni Ylärakkola.

  • Aika: keskiviikko 8.4.2015 klo 12-13

  • Paikka: Taivaanranta Helsinki, Keskuskatu 7, 00100 Helsinki (entinen WTC-talo)

Tarjolla on erilaisia ruoka- ja juomayhdistelmiä, joista teidän kanssanne valitaan suosikit ja sopivimmat makuparit. Suosikiksi noussut yhdistelmä nousee Taivaanrannan listalle kevään aikana. 

Paikkoja on vielä muutamia jäljellä – varaa oma paikkasi:
Petra Ruonakoski, puh. 040 504 0031, petra.ruonakoski@idonea.fi

-----
Maailmanlaajuinen Craft Beer -aalto tarvitsee seurakseen intohimolla toteutettua ruokaa. Taivaanranta Grill & Craft Beer –konseptissa ruoka ja käsityöolut yhdistyvät saumattomasti toisiinsa ja tulos on syötävän hyvää ja juotavan maukasta.
- Anssi Pyysing, CEO, Teerenpeli Yhtiöt Oy
-----

Liitetiedostot

Teerenpeli Yhtiöt Oy on innovatiivinen ravintola- ja panimoalan perheyritys, joka koostuu Teerenpeli-ravintoloista, Teerenpeli Panimo & Tislaamosta, ruokaravintola Taivaanrannasta Helsingissä ja Lahdessa sekä Laivaravintola Teerenrannasta. Teerenpeli-ravintoloita löytyy Lahden lisäksi Helsingistä, Tampereelta, Turusta ja Lappeenrannasta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 70 henkilöä. www.teerenpeli.com 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs