Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Suurinvestointi avaa Italian ihanuudet lapsiperheillekin

Finnmatkat

Suurinvestointi avaa Italian ihanuudet lapsiperheillekin

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2014 klo 09:22
Julkaisija: Finnmatkat

Baia Di Conte

Finnmatkojen emokonserni TUI Nordic tekee 16 miljoonan euron suursatsauksen Italiaan perustamalla Blue Village -perhehotellin Sardiniaan. Baia Di Conte -hotelli avataan täysin remontoituna ja Blue Villageksi konseptoituna keväällä 2015.

– Kiinnostus Italiaa kohtaan on ollut kasvussa ja sinne halutaan matkustaa myös lasten kanssa. Hyviä, moderneja perhehotelleja lastenkerhoineen ja muine palveluineen ei ole kuitenkaan ollut tarjolla. Kymmenen vuoden etsinnän jälkeen olemme löytäneet juuri sopivan paikan, iloitsee Finnmatkojen tuotteista ja viestinnästä vastaava johtaja Pekka Antila.

Baia Di Conte sijaitsee Sardinian Porto Conten maaseutumaisemassa, matalan hiekkarannan äärellä, 34 hehtaarin luonnonpuiston laidalla. Algheron kaupungin mukulakivikujat, ostosmahdollisuudet ja ravintolat ovat kuitenkin vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

– Sijainti on kerrassaan mainio. Lentokentältäkin on hotellille vain 15 minuutin matka, mikä on erityisesti lapsiperheille tärkeää.

Baia Di Conten myötä Finnmatkojen valikoimassa on tarjolla kaikkiaan 28 Blue Village -hotellia ympäri maailmaa.

– Eri kohderyhmille suunnattujen hotellien kysyntä ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin vahvaa. Kuluvana kesänä jopa kaksi kolmesta lapsimatkaajasta asuu perheille suunnatuissa Blue Village- tai Blue Star -konseptihotelleissamme, kertoo Antila.


Finnmatkat lentää Sardiniaan kesällä 2015 viikoittain 27.5.–9.9. Lentomäärä lähes tuplaantuu tähän kesään verrattuna.

Lisää Blue Village -hotelleista:
http://www.finnmatkat.fi/hotellit/blue-village/

Kuvia:
http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0005102Lisätietoja: Finnmatkat, tiedottaja Salla Salo p. 030 360 302           


Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 280 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel PLC:tä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs