Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Solo Sokos Hotel Torni Tampereen johtoryhmän tehtävänä on viedä asiakaspalveluajattelu kokonaan uudelle tasolle

SOK

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen johtoryhmän tehtävänä on viedä asiakaspalveluajattelu kokonaan uudelle tasolle

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 12:18
Julkaisija: SOK

Tiedote                                                                                                                                                              Julkaisuvapaa
                                                                                                                                                                              4.6.2014

Uuden hotellin päälliköt avaintehtäviin on valittu
Solo Sokos Hotel Torni Tampereen johtoryhmän tehtävänä on viedä asiakaspalveluajattelu kokonaan uudelle tasolle

Henkilöt Solo Sokos Hotel Torni Tampereen avaintehtäviin on nimitetty. 30.6.2014 hotellin palveluksessa aloittavat hotellipäällikkö Eveliina Jokinen, kongressikeskuksen päällikkö Kaj Melander, ravintolapäällikkö Tuija Heikkilä ja keittiöpäällikkö Mikko Kautto. Kaikki päälliköt ovat hotellin johtoryhmän jäseniä.

Eveliina Jokinen siirtyy hotellipäällikön tehtävään Norlandia Care Tampere Hotellin vastaanottopäällikön tehtävistä, missä hän vastasi sekä vastaanoton että koko kiinteistön vuokralaisten asiakaspalvelutoiminnasta.

”Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa uudenlaisia kehitysnäkymiä ja työtehtäviä, jotka tarjoavat minulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa täysin uutta sekä myös kehittyä ammatillisesti ja laajentaa taitojani”, sanoo Eveliina Jokinen.

Kaj Melander siirtyy kongressikeskuksen päällikön tehtävään Musiikkiteatteri Palatsin ravintolapäällikön tehtävistä, missä hän vastasi teatteriravintolan ja teatterin baarin toiminnan suunnittelusta ja operatiivisesta johtamisesta.

”Haluan soveltaa Tampereen suurimmassa musiikkiteatterissa saamaani oppia Torni Tampereen kongressi- ja juhlapalveluihin, ja tuottaa sitä kautta asiakkaille täysin uudenlaisia elämyksiä”, kertoo Kaj Melander odotuksistaan uudelle työtehtävälle.

Tuija Heikkilä siirtyy ravintolapäällikön tehtävään Restamaxin palveluksesta, jossa hän viimeksi vastasi Stefan’s Steakhouse Tampereen operatiivisesta toiminnasta. Tuija Heikkilä on ollut mukana myös avaamassa mm. useita Stefan’s Steakhouse ravintoloita.

”Asiakaspalvelu ja sen kehittäminen ovat intohimoni. Haluan hyödyntää laajaa kokemustani ja ammattitaitoani Torni Tampereen ravintoloiden asiakaskokemusten rakentamisessa”, sanoo Tuija Heikkilä.

Mikko Kautto siirtyy keittiöpäällikön tehtävään Original Sokos Hotel Ilveksen keittiömestarin tehtävistä, jossa hänen vastuullaan on ollut ravintola Masuunin ja Takomon sekä hotelli Ilveksen keittiötoiminnot.

”Asiakastyytyväisyys on minulle kunnia-asia, ja olen nykyisessä työssäni saanut palvelusta ja ruuasta erinomaista asiakaspalautetta. Haluan tulevassa tehtävässäni jatkaa ruokaan liittyvien elämysten kehittämistä ja tehdä Tampereen gastronomiaa tunnetuksi kaikkialle”, kertoo Mikko Kautto tulevaisuuden suunnitelmistaan.

”Olen erittäin tyytyväinen nyt muodostettuun tiimiin. Henkilöiden osaaminen ja kokemus ovat huippuluokkaa ja täydentävät erinomaisesti toisiaan. Mutkaton palveluasenne ja intohimo asiakaspalveluun ovat kaikille yhteisiä, tärkeitä ominaisuuksia. Yhdessä kykenemme luomaan Solo Sokos Hotel Torni Tampereesta täysin uudenlaisen hotellikokemuksen ja suositun kohtaamispaikan”, sanoo hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Lisätietoja: Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Sokotel Oy, p. 010 768 2817, mikko.kankaanpaa@sok.fi

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sokos Hotellien kolme erilaista hotellityyppiä ovat Original, Break ja Solo. Original-hotelli on sydämeltään suomalainen, tuttu ja turvallinen. Break-hotelli kutsuu puoleensa niin vapaa- kuin työajallakin. Se on paljon kaivattu tauko ja osa rentouttavaa tai aktiivista irtiottoa arjen keskellä. Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Jokaisella Sololla on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Solo-hotellista yksilöllisen hotellikokemuksen tekee sen aina sydämellinen ja paikallisilla mausteilla personoitu palvelu. Lisätietoa: www.sokoshotels.fi

15.10.2014 avautuva Solo Sokos Hotel Torni Tampere on kohtaamispaikka, jossa voit kokea ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavalla tamperelaisuuden juuret ja ytimen. Kaupungin vaiherikas historia ja kulttuuriperintö tulevat eläväksi hotellin tiloissa ja palveluissa. Tamperelaisuutta on myös hotellin välittävä, rento ja yksilöllinen tapa kohdata asiakkaat. Erityislaatuiset ja osin täysin uuden tyyppiset tilat rohkaisevat inspiroitumaan, haaveilemaan, uskaltamaan ja kohtaamaan uusia asioita ja ihmisiä. Hotelli tarjoaa sivun jokaisen omalle tarinalle, joista muodostuu elävä ja uusiutuva kertomus Tampereesta. Lisätietoa: www.sokoshotels.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs