Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Sisustamisen, taiteen ja keräilyn messuviikonloppu tarjosi ideoita kotiin

Tampereen Messut

Sisustamisen, taiteen ja keräilyn messuviikonloppu tarjosi ideoita kotiin

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2013 klo 19:02
Julkaisija: Tampereen Messut

ENSI VUONNA TAPAHTUMA TOTEUTETAAN JO ALKUSYKSYSTÄ

Uusi kotona viihtymisen messutapahtuma KotiVisio sekä Tampereen Taidemessut ja Keräily Syksy -tapahtuma kokosivat 12 403 messuvierasta 4.–6.10. Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Messuilla oli yhteensä 364 näytteilleasettajaa. Ensi vuonna tapahtumakokonaisuus avaa syksyn messukauden jo alkusyksystä.

Ensimmäisen kerran pidetyillä KotiVisio-messuilla oli 208 näytteilleasettajaa esittelemässä kotona viihtymisen teemoja, tuotteita ja palveluita. Kolmannen kerran järjestetyillä Tampereen Taidemessuilla oli 108 näytteilleasettajaa eli lähes 30 näytteilleasettajaa enemmän kuin viime vuonna. Lisäksi tapahtumassa nähtiin yli 100 taiteilijaa. Jo 43. kerran toteutettu keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma Keräily Syksy toi Tampereelle 48 näytteilleasettajaa ja valtavat valikoimat kiehtovia keräilyesineitä. Messutapahtumat tarjosivat kokonaisuudessaan aiempaa monipuolisemman kattauksen ohjelmaa. Näyttelyosastojen lisäksi nähtävää ja kuultavaa riitti erilaisissa keskusteluissa, haastatteluissa, tietoiskuissa ja työnäytöksissä.

– Uusi KotiVisio-messutapahtuma sai erinomaisen vastaanoton. Tapahtuma tarjosi kodin sisustuksesta ja kunnostamisesta kiinnostuneille laajalti inspiraatiota ja vinkkejä. Esimerkiksi laajat huonekaluja, kylpyhuonekalusteita ja saunoja sekä keittiöitä ja kattauksia esitelleet teema-alueet sekä sisustusputiikkien täyttämä ostosalue olivat suosittuja. Myös ohjelmakokonaisuus oli onnistunut, esimerkiksi lauantaina esiintynyt Marko Paananen oli huikea. Ensi vuonna aloitamme tällä tapahtumakokonaisuudella syksyn messukautemme. Pirkanmaalla on selvästi tilaus kotona viihtymisen tapahtumalle. Tämän vuoden messujen palautteiden perusteella pystymme kehittämään tapahtumaa vieläkin vetovoimaisemmaksi niin sisällöllisesti kuin ohjelmallisestikin, sanoo KotiVisio-messujen projektipäällikkö Annina Niemi Tampereen Messut Oy:stä.

– Näytteilleasettajilta saadun palautteen mukaan nämä kolmannen kerran järjestetyt Tampereen Taidemessut ovat nousseet jo nyt Suomen merkittävimmäksi alan messutapahtumaksi. Tänä vuonna tapahtuma toteutettiin uudessa ja valoisassa E-hallissa. Näytteilleasettajat olivat todella panostaneet näyttäviin osastoihin ja messuilla vallitsi innostunut, rento ja hyväntuulinen tunnelma, kertoo Tampereen Taidemessujen projektipäällikkö Irma Ruunu Tampereen Messut Oy:stä.

Suomen Aktiivitieto Oy:n messuilla toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan 99 prosenttia messuvieraista koki messujen vastanneen odotuksia.

Messuilla palkittiin Vuoden Lupaus 2013 – Vuoden Löytö -tunnustus kolmelle taiteilijalle

Tänä vuonna Tampereen Taidemessujen näyttelytoimikunnan asiantuntijoista muodostuva raati palkitsi messuilla Vuoden Lupaus -tunnustuksella porvoolaisen Riikka Toivosen. Vuoden Löytö -tunnustus myönnettiin Tampereen Taidemessuilla kolmelle taiteilijalle. Vuoden Löytö -tunnustuksen saivat muotitaiteilija Jukka Rintalan valitsema kuvataiteilija Petri Turunen (Kerimäki), kuvataiteilija Janne Laineen valitsema Carl Osberg (Helsinki) ja taidegraafikko Hanna Variksen valitsema Teija Lehto (Turku).

Messuviikonvaihde avasi suurelle yleisölle ensi kertaa ovet Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen syyskuussa valmistuneeseen E-halliin eli TähtiAreenalle. Uusi halli on jatkossa erilaisten tapahtumien ensisijainen järjestämispaikka. KotiVisio-messut, Tampereen Taidemessut ja Keräily Syksy -tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy.

Mediamateriaalit ja linkit kuvapankkiin: www.kotivisiomessut.fi (Medialle) ja www.tampereentaidemessut.fi (Medialle). Kuvapyynnöt palkituista ja teoksista: aino.paavola(a)tampereenmessut.fi

LISÄTIEDOT: www.kotivisiomessut.fi, www.tampereentaidemessut.fi, www.kerailymessut.fi
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi

Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Aino Paavola, viestintäassistentti, p. 0400 914 877, aino.paavola(a)tampereenmessut.fi
KotiVisio: Annina Niemi, projektipäällikkö, p. 040 481 2220, annina.niemi(a)tampereenmessut.fi
Tampereen Taidemessut: Irma Ruunu, projektipäällikkö, p. 050 573 8866, irma.ruunu(a)tampereenmessut.fi


Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs