Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Sami Kuivalainen TerhiTec Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Oy Otto Brandt Ab

Sami Kuivalainen TerhiTec Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 28.08.2014 klo 12:40
Julkaisija: Oy Otto Brandt Ab

Sami Kuivalainen (43v.) on nimitetty TerhiTec Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.9.2014 alkaen. Kuivalainen on ollut Terhin palveluksessa 15 vuoden ajan ja hän on toiminut ennen nimitystään Terhin varatoimitusjohtajana. Terhi-veneitä on valmistettu jo 40 vuoden ajan ja yli 200 000 kappaletta. Terhien lisäksi TerhiTec valmistaa Silver- ja SeaStar-veneitä Ähtärissä. Elokuussa 2014 TerhiTec veneiden myynti ja markkinointi siirtyi Brandt Oy:lle. TerhiTec vastaa veneiden tuotannosta ja tuotekehityksestä.

”Samilla on vankka kokemus TerhiTec Oy:n johtotehtävissä, josta on etua uuden työn parissa. Sami tulee vastaamaan kokonaisuudessaan Rymättylän ja Ähtärin tehtaista, joissa meillä on yhteensä n. 80 henkilöä.” kertoo hallituksen puheenjohtaja ja konsernin pääomistaja Stefan Brandt.

TerhiTec Oy ja Oy Brandt Ab ovat osa Otto Brandt –konsernia, joka on vuonna 1905 perustettu perheyritys viidennessä sukupolvessa. Konsernin edustamiin tuotteisiin kuuluvat Terhi-, Silver- ja SeaStar-veneiden lisäksi mm. Honda-moottoripyörät, -mönkijät, -perämoottorit, -generaattorit, -lumilingot ja -puutarhakoneet sekä Faster-veneet, Yanmar-meri- ja teollisuusdieselmoottorit, Torqeedo-sähköperämoottorit, Polaris-mönkijät ja -moottorikelkat sekä Indian- ja Victory-moottoripyörät.

Lisätiedot: 

Sami Kuivalainen, sami.kuivalainen(a)terhitec.fi

Puh: 020751260

www.terhitec.fi

 

 

 

Liitetiedostot

TerhiTec Oy on Euroopan suurin pienvenevalmistaja. Se toi markkinoille ensimmäisen iskunkestävästä ABS-kestomuovista valmistetun, uppoamattoman Terhi-veneen jo vuonna 1972. TerhiTec Oy on osa Oy Otto Brandt Ab –konsernia. Vuonna 1905 perustettuun konserniin kuuluvat Honda-maahantuoja Oy Brandt Ab, TerhiTec Oy (Terhi, Sea Star ja Silver)

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs