Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Restel avasi ensimmäisenä Suomessa tuoretta aasialaista pikaruokaa tarjoavan ravintolan.

Restel Oy

Restel avasi ensimmäisenä Suomessa tuoretta aasialaista pikaruokaa tarjoavan ravintolan.

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2012 klo 09:12
Julkaisija: Restel Oy

NYT VOIT TULLA SAF KAI LEE SAMALLA KUN OLET CHOP PAI LEE!

Restel avasi ensimmäisenä Suomessa tuoretta aasialaista pikaruokaa tarjoavan ravintolan. Ravintola Bambu palvelee Turun uusitussa Kultatalossa.

 ”Aasialaisen ruoan suosio kasvaa hurjaa vauhtia. Aasian eri keittiöt tarjoavat sopivasti tulisuutta ja makeutta, tuoreutta ja rapeutta. Bambun ruokiin olemme poimineet parhaat maut Aasian maiden keittiöistä. Sushit ovat jo monelle tuttuja, mutta sen sijaan esimerkiksi Vietnamin keittiön raikkaat ja rapeat riisipaperirullat ovat monelle uudempi tuttavuus. Bambun wokeista löytyy niin Thaimaan kuin Indonesiankin makuja. Sopivan mausteiset wokit ja japanilainen kanateriyaki täyttävät nälkäisimmänkin vatsan. Rapeat aasialaiset salaatit tulevat varmasti keveydessään olemaan monen suosikkeja.” kertoo keittiömestari Henrik Poulsen, mies Bambun annosten takana.

Maailmalla nopeimmin kasvava ravintolatyyppi on ns. fast casual, jossa ruoka valmistetaan nopeasti, asiakkaan silmien edessä tuoreista raaka-aineista. Bambun wokit valmistetaan induktiowokeissa, nopeasti ja energiatehokkaasti. Kaikki annokset on mahdollista ottaa myös mukaan.

Aasialaisen aterian Bambussa päättää IcePop -luomumaitojäätelö. Luomumaitojäätelöt valmistetaan Bambun omilla resepteillä suomalaisesta luomumaidosta. Kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia ja puhtaita, eikä keinotekoisia väri- tai makuaineita käytetä. ”Luomutuotteet lisäävät jatkuvasti suosiotaan ja on mahtavaa, että jäätelön ystävillekin on nyt tarjolla herkuttelua hyvällä omatunnolla – puhtaasti ja herkullisesti. Oma suosikkimakuni on ehdottomasti suklaa-chili” jatkaa Henrik Poulsen.

Lisätiedot
Ketjujohtaja Tuomas Sorri, Restel Ravintolat Oy, 040 525 0414, tuomas.sorri@restel.fi

Keittiömestari Henrik Poulsen, 040 149 0004, henrik@spoon.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Restel operoi 46 hotellia, joissa on yhteensä yli 7400 huonetta. Ravintoloita Restelillä on noin 260. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen ja Hotelli Seurahuone Helsingin myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-liikenneasemaketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin ravintolatarjontaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs