Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Rantasipi Rukahovi ehdolla World Ski Awards -palkinnon saajaksi

Restel Hotel Group

Rantasipi Rukahovi ehdolla World Ski Awards -palkinnon saajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2013 klo 14:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Rantasipi Rukahovi on nimetty ehdokkaaksi World Ski Awards -palkintoon, joka jakaa tunnustusta hiihtomatkailun huippuosaajille sekä palkitsee alalla menestyviä brändejä. Tänä vuonna ensimmäisen kerran järjestettävä World Ski Awards on kansainvälisesti arvostetun ja matkailualan Oscar-gaalaksikin luonnehditun World Travel Awardsin sisartapahtuma.

World Ski Awards jaetaan Suomessa neljässä eri kategoriassa. Näitä ovat Suomen paras hiihtokeskus, hiihtohotelli, boutiquehotelli ja Chalet. Rantasipi Rukahovi on ehdolla Suomen parhaaksi hiihtohotelliksi.

Sion Rapson, World Ski Awards’in puheenjohtaja, korostaa palkitsemisjärjestelmän tärkeyttä: “Hiihtomatkailu on tärkeä osa maailmanlaajuista matkailumarkkinaa, sillä maailman 2000 hiihtokeskuksessa on jopa yli 6 miljoonaa hotellihuonetta. World Ski Awards tunnustuksen johdosta maailmanluokan tuotemerkit pääsevät oikeuksiinsa, parantaen asiakaskokemusta sekä kasvattaen uutta kysyntää.”

"Olemme erittäin otettuja ja ylpeitä Rantasipi Rukahovin ehdokkuudesta", toteavat Rantasipi-hotellien Brand Manager Samuli Heiskala ja Rantasipi Rukahovin hotellinjohtaja Lea Riekki. "Olemme panostaneet vahvasti hotellin brändin ja palveluiden kehittämiseen viime aikoina, ja ehdokkuus on upea tunnustus tehdystä työstä", Heiskala ja Riekki jatkavat.

World Ski Awards palkitsee kategorioiden parhaita 20 eri maassa. Maailmanlaajuinen äänestysaika alkoi maanantaina 26.8.2013. Palkintojen voittajat julkistetaan World Ski Awards -palkintogaalassa Itävällan Kitzbühelissä 16.10.2013.

 

Lisätiedot:

Brand Manager, Samuli Heiskala, Rantasipi Oy, puh 050 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi

Hotellinjohtaja, Lea Riekki, Rantasipi Rukahovi, puh 040 750 4024, lea.riekki@restel.fi

www.rantasipi.fi, www.worldskiawards.com

 

Liitetiedostot

Rantasipi on yksi Suomen vanhimmista hotelliketjuista, johon kuuluu 11 yksilöllistä kylpylä- sekä kokoushotellia eri puolella Suomea. Kokous- ja aktiiviohjelmat, sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan kuin liikematkustajan tarpeisiin. Rantasipi-hotellit tarjoavat myös monipuoliset ja vaihtuvat oheispalvelut. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja ulkoaktiviteettien osalta.www.rantasipi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs