Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Rakkautta rullalla – Lambin tarinapaperit ovat arjen pieni ilo

Lambi

Rakkautta rullalla – Lambin tarinapaperit ovat arjen pieni ilo

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2012 klo 08:30
Julkaisija: Lambi

Julkaisuvapaa 01.01.2013

 

Viime syksynä Lambi keräsi Facebook-tykkääjiltään pieniä, suuria rakkaustarinoita. Nyt tekstit piristävät sydäntalven arkea pehmopaperille painettuina.

Suomalaiset kirjoittivat kampanjan aikana Lambin Facebook-sivulla yli tuhat yhden pehmopaperiarkin mittaista kertomusta, joista Lambin WC- ja talouspapereille päätyy nyt noin 50. Painosmäärältään todennäköisesti vuoden suurin lemmekäs lukemisto on kaupoissa rajoitetun ajan, tammikuun alusta huhtikuulle.

Rakkaustarinapaperit hymyilyttävät arjessa, mutta rullat toimivat myös hääjuhlan hauskana yksityiskohtana tai vaikka leikkimielisenä ystävänpäiväyllätyksenä. Rullaavissa rakkaustarinoissa puhutaan aidosta elämästä iloineen ja suruineen: teinilemmestä, ensikohtaamisista ja vuosikymmenien yhdessäolosta, mutta myös arjen romantiikasta ja äidinrakkaudesta. Teksteistä ei puutu myöskään huumoria.

– Pehmopaperit ovat arkisia tuotteita, mutta se ei tarkoita, etteikö niitä voisi tehdä pilke silmäkulmassa. Kuluttajat taitavat olla samaa mieltä, sillä myös aiemmin julkaisemamme Lambin tarinapaperit ovat olleet suosittuja, kertoo Metsä Tissuen markkinointipäällikkö Hanna Hirvonen.

Lambin Pieniä suuria rakkaustarinoita -kampanja toteutettiin samanaikaisesti Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Suomessa kampanjan kummina toimi kirjailija-käsikirjoittaja Sari Luhtanen, tuttu nimi esimerkiksi chick lit -kirjallisuudesta ja Maisa & Kaarina -sarjakuvasta.

Lambin pehmopapereilla on pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

 

Tuotetiedot
Pieniä suuria rakkaustarinoita -WC-paperipakkaus, 6 rullaa, hinta noin 3,00–3,90 €

Pieniä suuria rakkaustarinoita -talouspaperipakkaus, 4 rullaa, hinta noin 3,00–3,50 €

Tuotenäytteet sekä tarina- ja kuvapyynnöt: Viestintä Oy Drum, Jaana Kiesiläinen, jaana.kiesilainen@drum.fi, p. 045 130 5988.

Lisätiedot: Hanna Hirvonen, markkinointipäällikkö, Metsä Tissue Oyj, hanna.hirvonen@metsagroup.com, p. 040 732 6543

www.facebook.com/lambisuomi
www.lambi.fi

Liitetiedostot

Pehmeät, valkoiset ja hygieeniset Lambin WC- ja talouspaperit on valmistettu 100 % puhtaasta uudesta selluloosasta. Siksi ne sopivat herkällekin iholle. Kuituraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lambin pehmopaperituotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Tuotteet esiteltiin ensimmäistä kertaa kuluttajille vuonna 1962 Ruotsissa Vita Lamm -nimellä.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Yhtiön päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2011 oli 970 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 300 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs