Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » R-kioski palkitsee kanta-asiakkaitaan uuden mobiilisovelluksen kautta

R-kioski palkitsee kanta-asiakkaitaan uuden mobiilisovelluksen kautta

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2013 klo 13:00
Julkaisija: R-kioski

R-kioskilla säännöllisesti asioivat saavat jatkossa rahanarvoista hyötyä, kun lataavat älypuhelimeensa R-kioskin mobiilisovelluksen. Sovelluksen käyttäjä saa esimerkiksi joka kuudennen ostamansa kahvin hintaan 0 euroa.

R-kioski on julkaissut Windows Phonen, GooglePlayn ja App storen sovelluskaupoissa ilmaisen kanta-asiakassovelluksensa.

Jokaisella sovelluksen käyttäjällä on yksilöllinen QR-koodi, mikä mahdollistaa ostokeräilyn ja muut käyttäjäkohtaiset edut. Kun asiakkaan sovellukseen on rekisteröitynyt viiden saman tuotteen ostot, hän saa kuudennen tuotteen 0 eurolla. Nyt keräiltäviä tuotteita ovat kahvi, jäätelöt, virvoitusjuoma ja iltapäivälehti.

– Olemme jo pitkään R-kioskilla pohtineet oman kanta-asiakasjärjestelmän perustamista. Asiakaspalautteen perusteella päädyimme perinteisen kanta-asiakaskortin sijaan hyödyntämään mobiiliteknologiaa, jolloin kanta-asiakaskortti on lähes aina mukana. Ärrän Mobiiliappsin kautta voimme palkitsemisen lisäksi tarjota asiakkaillemme tietoa tarjouksistamme ja ostopaikoistamme, R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin kertoo.

Sovelluksen ladanneet saavat heille kohdistettuja erikoistarjouksia ja tietoa uutuuksista.

– Ärrän appsin kautta voimme vastata myös monen kuluttajan toiveisiin kunkin R-kioskin valikoimatiedoista. Koska appsi hyödyntää paikannusta, voi käyttäjä jatkossa hakea esimerkiksi lähimmän leffoja vuokraavan R-kioskin. Myös hedelmiä myyvät R-kioskit on listattu sovellukseen, Schalin sanoo.

Sovelluksen voi ladata lukemalla QR-koodin tai osoitteessa www.r-kioski.fi/mobiili ja se toimii älypuhelimissa.

 

Lisätietoja:

R-kioski Oy

Ann-Charlotte Schalin, markkinointijohtaja

GSM +358 40 662 1038

Sähköposti: ann-charlotte.schalin@r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski Oy on kannattava, keskitetysti ohjattu myymäläketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman perustuotteita ja palveluja sekä viihdettä, jännitystä ja mielihyvää – nopeasti ja mukavasti, aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 650 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience –yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kioski Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2012 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2012 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 34 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs