Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Postin pakettiautomaatti avataan Tampereen Stockmannille

Posti Group

Postin pakettiautomaatti avataan Tampereen Stockmannille

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 11:53
Julkaisija: Posti Group

Stockmannin tavaratalot Helsingin keskustassa, Tapiolassa ja Turussa saivat Postin pakettiautomaatit syksyllä. Tänään pakettiautomaatti avataan myös Tampereen Stockmannille Herkun yhteyteen. Kyseessä on Tampereen 24. Postin pakettiautomaatti. Postin pakettiautomaatit ovat halutuin tapa vastaanottaa verkkokauppaostoksia. Myös paketin lähettäminen on helppoa ja edullisinta pakettiautomaatilta.

Stockmannille pakettiautomaatit ovat toivottu lisäpalvelu, josta asiakkaat voivat noutaa ja lähettää paketteja muun asioinnin ohessa. Stockmannin yhtenä strategisena painopistealueena on erinomainen, alansa paras palvelu. Pakettiautomaatit täydentävät käytännöllisyyden kautta palveluvalikoimaa entisestään ja mahdollistavat tavarataloissa entistä monipuolisemman asioinnin.

Posti lisää erilaisia palveluvaihtoehtoja, sillä ihmisten liikkuvuus, ajankäyttö ja asiointitottumukset muuttuvat ja palveluilta halutaan joustavuutta. Postiasioinnista 80 prosenttia on pakettien noutamista. Pakettiautomaatit ovat suosittuja, ja niitä pidetään vaivattomana tapana vastaanottaa paketteja. Postin palvelupisteverkostossa on maanlaajuisesti 480 pakettiautomaattia.

Tampereen Stockmannin Postin pakettiautomaatti sijaitsee -1 kerroksessa Stockmannin Herkun yhteydessä os. Hämeenkatu 4, 33100 Tampere.

Asiakas voi valita Stockmannin pakettiautomaatin vakinoutopisteekseen Postin palvelussa www.posti.fi/ohjaus.

Kaikki Postin palvelupisteet kartalla

 

Lisätietoja medialle:

Posti MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin 9-16.30)

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 1 859 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 23 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs